reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Zleci, zleci :-p uciekaj kochana wyprowadzic pieska i ugotuj braciszkowi pyszny obiadek malenka :tak: trzymaj sie cielputko jak wyjde od lekarza to dam znac kochana i jak bys byla jeszcze pozniej na forum to napiszesz dziewczynkom co powiedzial bo mnie juz nie bedzie dopiero jutro a i to nic pewnego wlasnie buziam i sciskam bardzo mocno :tak:
Oki, z niecierpliwością będę czekać na info i na bank od razu przekażę:tak::tak::tak:

reklama
Majeczko jak dla mnie to dziwne ze nie zrobila ci usg :-( skoro mowi ze to 8
tydzien to i na zlym sprzecie byloby widac fasolinke bez problemu:tak:.
Majeczko a moze zacznij chodzic prywatnie do innego gina moze do faceta:tak:.
Ja chodze prywatnie choc nigdy nie przypuszczalam ze tak bede chodzila ,
ale chodze i on ma usg bardzo dobre u siebie ( moj gin ma najlepsze usg w calym
moim miescie :-D ) i zawsze na wizycie robi mi usg:tak:.
Pomysl nad tym, dobrych ginekologow jest wiele :tak: a i teraz tez musisz isc
do innego na to usg ,moze juz wogole przejdz do innego:-D.
Ciesze sie ze jest dobrze

Dorotko ja byłam prywatnie(po 15 w jej gabinecie)
. Tylko moja gin przyjmuje też w szpitalu (od 8 -15) Prywatnie nie ma u siebie usg. Niezapominaj,że mieszkam na wsi do niewielkiego miasteczka mam 16 km a do dużego (Lublina ok 40-45 km) Ona jest dobrą lekarką i jest mi do niej bliżej...strasznie nie lubie tłuc się busami... Do niej mi wygodnie (wszystkie badania zrobię w Lublinie na lepszym sprzecie...te szpitalne są stare...wątpliwe...) Pózniej z wynikami mam do niej za 2 tyg się zgłosić

witajcie kochane staraczki
ojoj widze ze całkiem jestem nie w temacie i wyleciałam z rytmu nie wiem co tu sie dzieje
cała masa nowych staraczek które bardzo serdecznie witam ale zastanawiem sie czy uda mi sie chocby za miesiac nadrobic zaległosci boziu jak ja sie teraz w tym połapie moze poprosze o streszczenie ostatniego tygodznia w telegraficznym skrócie :-)

witajcie kochane staraczki
ojoj widze ze całkiem jestem nie w temacie i wyleciałam z rytmu nie wiem co tu sie dzieje
cała masa nowych staraczek które bardzo serdecznie witam ale zastanawiem sie czy uda mi sie chocby za miesiac nadrobic zaległosci boziu jak ja sie teraz w tym połapie moze poprosze o streszczenie ostatniego tygodznia w telegraficznym skrócie :-)
Witam serdecznie :tak: oj trzeba przyznac ze do nadrobienia jest naprawde sporo, ale mam nadzieje ze sie szybko :blink: uporasz :laugh2:

A ja odebralam wyniki krwi i moczu i tak krew mi urosla hi hi :-D zelazo rowniez co dla moich schorzen jest SUPER wyniki krwi mam wszystko w normie:tak:.
A wynik na toxoplazmoze IgG wyszed 28,3 czyli znaczy ze juz toxo przechodzilam
wiec teraz juz nie bede chora :tak:.
Ale wiecie co jest najgorsze ze skonsultowalam te wyniki z kolezanka ktora ma jakies pojecie na ten temat i znalazlam wyniki na toxoplazmoze z tamtej ciazy
i najprowdopodnobnie wlansie w tedy ja przechodzilam:-:)wściekła/y: a lekarz powiedzial
mi pamietam bo tez sie go o to pytalam to powiedzial ze jest oki :no:.
Boze dziewczyny dzis sie dowiedzialam ze tamta moja dzidzia moze umarla
przez wlansie ta chorobe :wściekła/y: ale najgorsze jest to ze moze daloby sie cos jeszcze
zrobic gdyby lekarz zareagowal.Poryczalam sie z tego powodu :wściekła/y:
Na 4 kwietnia 2008 mialam termin porodu :wściekła/y::-:)-(

reklama
A ja odebralam wyniki krwi i moczu i tak krew mi urosla hi hi :-D zelazo rowniez co dla moich schorzen jest SUPER wyniki krwi mam wszystko w normie:tak:.
A wynik na toxoplazmoze IgG wyszed 28,3 czyli znaczy ze juz toxo przechodzilam
wiec teraz juz nie bede chora :tak:.
Ale wiecie co jest najgorsze ze skonsultowalam te wyniki z kolezanka ktora ma jakies pojecie na ten temat i znalazlam wyniki na toxoplazmoze z tamtej ciazy
i najprowdopodnobnie wlansie w tedy ja przechodzilam:-:)wściekła/y: a lekarz powiedzial
mi pamietam bo tez sie go o to pytalam to powiedzial ze jest oki :no:.
Boze dziewczyny dzis sie dowiedzialam ze tamta moja dzidzia moze umarla
przez wlansie ta chorobe :wściekła/y: ale najgorsze jest to ze moze daloby sie cos jeszcze
zrobic gdyby lekarz zareagowal.Poryczalam sie z tego powodu :wściekła/y:
Na 4 kwietnia 2008 mialam termin porodu :wściekła/y::-:)-(
Kochana Dorotko nawet nie wiesz jak mi przykro kochana, ale w tej chwili nie smuc sie nie placz i nie zamartwiaj dbaj o swoj skarbek pod serduszkiem :tak:wiem latwo mowic kochana ale pamietaj ze masz w sobie malenka istotke o ktora trzeba bardzo dbac :tak: a my wszystkie jestesmy zawsze z Toba :tak:

Do góry