reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

O to Kinguś dzień po mnie.Oby nam się udało.Będziemy jak co grudniowymi mamami

Ja już nie mogę doczekać się testowania, boję się bo trochę za bardzo się nastawiam ale trudno jest nie marzyć. Będę czekać na wynik Twojego testu :-) Może jak się skupię na Tobie to jakoś łatwiej będzie zapomnieć osobie. Kiedyś zazdrościłam innym, że im się udało, teraz cieszę się z każdego nowego bobaska, kiedyś przyjdzie czas na mojego własnego.

reklama
witajcie z tym staraniem to nie takie proste ja sie staram juz 9 lat im dłuzej to psychika słapsza no i latek przybywa zycze wszystkim tej radosnej nowinki na wiosne moze wielkanocny baranek nam pobłogosławi:-)

ojejka ile fluidkow:-) lapie... lapie... lapie...:tak::-D:tak::-)
Kochane jestem kilka dni po @ a mam objawy jakby ewolucji:szok: brzusio bolacy i sluz sie pojawia...:szok: o co chodzi??? nic nie rozumiem.......

Majeczko to miałaś piękny prezent na urodzinki swoje i swojego M.Moi rodzice mają rocznicę 8 kwietnia 23 latka,a ja swoją 30 kwietnia 4 latka.

Witam Was kochane moje :tak::tak::tak: ja standardowo w pracy juz jestem, dzionek zapowiada sie cieplutki :tak: a ja jakas bez humorku jestem, glowa boli :-( buziaczki dla was kochane i trzymam kciuki zeby sie udało :tak:

reklama
Do góry