To i ja witam sie w koncu, czwartkowo. Mam jakies straszne spietrzenie w pracy wiec nawet trudno wateczek podczytac, a co dopiero cos napisac. W temacie starankowym u mnie cichutko, najdrozszy daleko, ale dlugi weekend pierwszomajowy nalezy do NAS ;-).
Kingus, piekny sen

. Moze proroczy...
Lunia mam nadzieje, ze Kopenhaga Ci sluzy, bardzo mi sie podobala. A fasolinka bedzie miala zaliczona Danie :-). Dbaj o siebie
MALWINA Witaj i rozgosc sie :-)
Bokserki sa przekochane... wiecznie szczesliwe, wklej nam zdjecie :-)
EVE Witamy i Ciebie :-)
Napewno bedzie! Trzymam kciukasy!
Kciukasy, zeby nie przylazla wredota ...
JULITKO! Spokojnie! Jak nie jestes pewna czy masz owulke i co sie dzieje, poobserwuj sie przez kilka miesiecy. Jest taka fajna stronka
Dowiedz się więcej o swoim organizmie. Buduj i analizuj wykresy obserwując własny rytm płodności. - 28dni tam jest absolutnie wszystko co musisz wiedziec. Co prawda nie jest bezplatna, ale pierwszy miesiac jest za darmo i mozesz sie wyuczyc co i jak. Zreszta wszystkie stronki poswiecone naturalnemu planowaniu rodziny opisuje metode objawowo-termiczna, zasady mierzenia temperatury etc. Bo to czesto jest szalenie indywidualna sprawa. Dawniej trwierdzono, ze owulka wystepuje rowno 14 dni przed @, a teraz wiekszosc zrodel podaje 12-16 dni, a zdarzaja sie odstepstwa i od tego!
Bardzo polecam Tobie i innym mniej doswiadczonym staraczkom.
Ja np. uzywam Karty
elektroniczne programy ale mam juz wprawe w interpretacji swoich wykresow.
A jak np. z pomiarow temperatury wychodzi, ze moze nie byc owulki to wtedy warto pojsc na monitoring, pobadac stezenia hormonow, etc.
POWODZENIA!!!!
Wszystkim staraczkom milego wieczorku i jak zwykle ``stosunkowo`` udanej nocki ;-);-)