reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Pierwsze pytanie Majeczko, czy temperaturę mierzyłaś rano o tej samej godz? To ważne. I gdzie. Najlepiej mierzyć w pochwie.
Jeśli tak to musisz poczekac do jutra, jeśli jutro tempka też będzie podwyższona tzn, że zacznie Ci się faza lutealna, ale okres płodności jest do 2 dni wyższej temperatury, wiec nie ociągaj się dzisiaj tylko M łap i działaj.

Od 27 odejmij 14 dni fazy lutealnej (wtedy trwaja podziały i zagnieżdza się fasolka), to wypada, że od jutra Ci się zacznie. Więc dziś masz ostatni dzień płodny. Mniej więcej, to zależy od wielu czynników, ale ogólnie można tak uznać

Dziewczyny dzięki wielkie, ale ja narazie nie chce zapeszać...
Rozmawiałam własnie przez telefon z gin do którego chodze, ale on napewno jakby co nie bedzie prowadział ciązy... :wściekła/y:
Wkurzył mnie mówiąc, ze przeinwestowałam i że sie pospieszyłam.... że to za wczesnie, ze powinnam choć z tydzień poczekać...
ech szkoda gadac...
powiedział zeby przyszła za tydzień i da mi skierowanie na usg....

calla, co to za oszołom z tego lekarza? Przecież zawsze się robi betę dla pewności, to jest najbardziej pewne badanie

Loreta to znaczy,że jak M wróci z pracy muszę go dziś jeszcze przypilnować. Dzieki za pomoc:-) jestes taka mądra i zawsze można na Ciebie liczyć:-)

calla nic sie ginkiem nie przejmuj dobrze bedzie a to normalne,ze tak się denerwowałaś:tak:

Majeczko jesteśmy mniej więcej w tej samej fazie cyklu, więc piszę Ci to z własnych obserwacji.
Oglądnij sobie mój wykres, może Ci coś pomoże
28dni

powiedział że z testami powinno sie poczekac ok 7 dni od daty planowanej @... ?!?!?!?
pierwsze pytanie było ile mam zer po przecinku na hcg, chyba sie spodziewał bardziej zaawansowanej ciązy
żałuje że do niego zadzowniłam, nerwów akurat mi najmniej dzis potrzeba, jestem wystarczająco skołowana :tak:

reklama
Dziewczyny, ja zmykam, muszę się ogarnąć przed wizytą u gin
Call, dziwny ten lekarz, ale się nie martw, może go zmień?
Pa, pa

Do góry