reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

no to jestem ... niestety nie jestem w ciąży a dzisiaj mam urodzinki i dostałam na urodziny @ a do tego jestem chora i jeszcze siedzialam w pracy do 17 (normalnie koncze o 15:30) ale humor dopisuje !!
bede sie dalej starać z Wami dziewczyny musimy sie trzymac razem a na liscie to mysle ze jestem:):) teraz staranka o pazdziernikowa dzidzie beda u mnie:-)

reklama
Kasieńka poproszę o uśmiech:-)Składam Ci serdeczne życzonka jeśli dobrze zrozumiałam że masz urodzinki życzę Ci nieustającej miłości która jest lekarstwem na wszystko a przede wszystkim tej małej istotki jeszcze w tym roku

anets dzieki !! uśmiech jest :-) Staramys ię dalej tzn. jak minie @;-) a teścik kupiłam bo myslalam ze jhutro bede robic rano ale przyda sie na nastepny miesiac !!
a moze jakies owulacyjne tesciki kupie ..
Pozdrawiam:tak:

Wiesz ja tez myślałam o tych teścikach może jak się w tym miesiącu nie uda to kupię w lutym zobaczymy. Chyba pójdę do gina w czwartek

anets KasiaJ82 podoba mi sie wasze pozytywne nastawienie:-) tak trzymać. Wasza obecnośc na liście zobowiązuje. Najchętniej wszystkim postawiłabym po 2 kreseczki...ale superowsko bybyło:-):-):-)
calla jako pierwszej wstawie tobie po Twoim potwierdzeniu (przecież beta sie nie myli:-))

Witam, witam! Widzę, że większość z nas miała naprawdę pracowity weekend! Oj, działo się , działo:)
Kasiu J82, a ja byłam taka pewna, że Ci się udało:( Buuuuuuuuuu!!!!!!! Wredna małpa! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek - mam nadzieję, że na te przyszłoroczne będziesz już tuliła w ramionach swoje Maleństwo.

Calla - gratuluję z całej duszyczki i ogromnie cieszę sie z Tobą. Dbaj teraz o Siebie i o tą tycia Kruszynke, która sobie teraz rośnie pod Twoim serduszkiem. A co do ginka, to może rzeczywiście Go zmień. Na te najbliższe 9 miesięcy przydałby się ktoś, kto Cię będzie rozumiał, a nie denerwował i stresował.

Gusia 80, proszę, bądź dobrej myśli, wszystko będzie dobrze. Wiem, że teraz jest Ci ciężko, ale jak już rozpoczęłaś leczenie, zdiagnozowano Ci wszystko, to teraz już z każdym dniem będzie lepiej. Ja całkowicie zgadzam sie z Kluliczkiem - spróbuj może znaleźć sobie ginka specjalizującego sie w endokrynologii, takiego 2 w 1 - zaoszczędzisz sobie czasu, a wydaje mi sie , że taki lepiej będzie mógł Ci pomóc i połączyć Twoja kuracje hormonalną z upragniona ciążą. I broń Boże, nie zaniedbuj tego leczenia endokrynologicznego - dokończ je, a jak organizm będzie gotów, starajcie się o dzidziolka. Czasem lepiej poczekać te pare miesięcy, niż potem gorzko żalować.

Majeczka - dziękujemy za listę. Zrobiłaś kawał dobrej roboty. Teraz to ma nadzieję, że będziesz co chwilkę dopisywała do którejś z nas dwie kreseczki. A co do pracy - świetny pomysł. Odwrócisz myśli od Fasolki i pieniążków będzie więcej. I L4 płatne 100% i macierzyński :) A dla Szkrabusia przyda sie każdy grosik.

mama pati dziękuję za docenienie mojej pracy-zrobiłam to z przyjemnoscią!Ja też mam taką nadzieje,że bede dopisywać te kreseczki częściej niz myśle:tak:A co do pracy. Ostatnio nie zostałam przyjęta tylko dlatego,że jestem mloda meżatka-pracodawca bał sie tego,ze zajde:-( no i teraz znowu bedę w stresie,ze bedzie tak samo... Jutro o 12 mam to spotkanie...ehh
Czekam na męza az wroci z pracy:-)jeśli to jest moj ostatni dzień na fasolke to musze to wykorzystac. Juz mu mowilam,żeby sie w pracy nie przepracowywał:-) bo w domu tez musi popracowac;-) hehe
mama pati a co u Ciebie? Jak postęp w starankach. Kiedy przypada termin @ (a kysz żeby nie przyszłszła)

Majeczko, wyobraź sobie, że jak ja sie starałam o pracę, to miałam ten sam problem - szef bał się, że długo nie popracuję. No ale jakoś go przegadałam, wiec zatrudnił mnie. No i wykrakał sobie:) Chciałam pracować do końca ciąży, ale w 12 tygodniu zaczęłam plamić, trafiłam do szpitala i do pracy ginek mnie już nie puścił.

No ja też dziś zamierzam z Mężusiem ostro działać. Wczoraj jajniki pobolewały, więc cieszyliśmy się sobą na całego. Fajnie by było, gdyby się w końcu udało. A @ ( oby nie przyszła! ) ma termin na 27 stycznia, o ile dobrze se to w pamięci policzyłam.

Kochane życzę Wam udanej nocki
P.S.Pracowitej nocki te które dziś mogą niech zabierają się do robotki

reklama
Do góry