reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Dziękuje tikanis za komplementa :laugh2: ja byc optymista i bardzo nie lubie sie smutac i jak inni sie smutają! :sorry2:
mi tez mordeńke wysyfiło ale i tak malo w porownaniu z poprzednimi miesiacami - jeszcze moge wychodzi do ludzi ale z niezla maska :-D dobra kobitki trzymajta sie ja lece do chalupy - ide dzisiej balowac w babskim towarzystkiwe :-D

reklama
hej!!!

tikanis-zycze dwoch kreseczek jutro, mierzylas tem? jak nie spada to jest duza szansa na fasolke:tak:, pozatym napiecie lekkie w piersiach tak jakbys czula ze masz troche pelniejsze piersi ale optycznie sie nie zmieniaja tylko uczucie no i jajniki mnie bolaly:tak: moze masz cos podobnego ale musisz pamietac ze kazda kobieta jest inna :baffled: wiec tak naprawde ciezko wyczuc co i jak

Julitka- dobrze ze chociaz lekarze wiedza co i jak bedzie dobrze nie martw sie:tak:

Eva-naprawde zarazasz optymizmem az chce sie zagladac ciagle na forum:-D

Marzenixx-i tobie kochana tez dwoch kreseczekw niedziele czekamy na wiesci:-)

a u mnie piekny dzien mala zasnela wic mam chwile dla siebie:-D

pozdrawiam

Witam dziewczynki

Ja dziś zrobiłam test owulacyjny i są dwie krechy!!! jakos mi sie znowu poprzekładało, zciągam męża, bo go nie ma w domu.Może coś z tego wyjdzie....chciałabym zobaczyc te dwie krechy na tascie ciążowym, choc raz juz widziałam.....

Dziewczyny jak mam się wpisac na liste staraczek?

bablyss jak to kiedys widzialas dwie krechy na tescie?? a na liste staraczek to do kluliczka musisz chyba na priva pisać :tak:

a dzis kupilam sobie test ciążowy.... mam nadzieje że wytrzymam do niedzieli:-)

marzenixx bo miałam poronienie spontaniczne w ok.6 tyg.ciąży od tamtego czasu mam problemy.Choc z miesiączka mialam zawsze problem a w zasadzie z brakiem.Zdołałam zrobic test i się troszke pocieszyc i zaraz byl szpital....niewarto tez robic wczesnie testow bo mozna sie rozczarowac a to baaaaaardzo boli:-:)-(

marzenixx bo miałam poronienie spontaniczne w ok.6 tyg.ciąży od tamtego czasu mam problemy.Choc z miesiączka mialam zawsze problem a w zasadzie z brakiem.Zdołałam zrobic test i się troszke pocieszyc i zaraz byl szpital....niewarto tez robic wczesnie testow bo mozna sie rozczarowac a to baaaaaardzo boli:-:)-(

ojej:-( nie wiedziałam, strasznie mi przykro...:-( bardzi mi smutno sie zrobiło..:-( mam nadzieję ze teraz u ciebie będzie wszystko dobrze:tak:wierzę w to bardzo :-)

brzuch mnie wogóle nie boli na @ piersi też nie mam ani obrzmiałych ani strasznie bolących:-( kupiłam dzis test , ale pewnie niepotrzebnie:-(
złapałam smutne myśli.... ja poprostu zawsze czułam ,że nie będę w ciąży... nie wyobrażam tego sobie, tego uczucia fasolki.. jest to dla mnie takie abstrakcyjne jak kosmos..:-( czasami we snie czułam ciążę... budziłam się i łapałam za brzuch bo myslałam że to "to".... :-( wiem ze nie powinnam tak myśleć , bo mam dla kogo zyć i z czego się cieszyc ale tak jakos mi źle...:zawstydzona/y:

Zgłoszenia na listę staraczek, oraz zmiany jakie mam na niej nanieść (odroczenia starania, ciąże i inne) proszę wysyłać do mnie na priva do 12 maja. Tylko proszę najpierw sprawdzić czy już Was nie ma na liście.

czesc wam wsyztskie dziewczynki... marzenixx, eve84- dzieki wam czuje ze moze byc dobrze..
od jakiegos tygodnia a moze u dluzej mam potrzebe przeciagania sie kilka razy na dzien co wczesniej mi sie nie zdarzalo,, pozatym odbijanie i strasznie puszczanie bakow,,nabuzowany brzuch.. okropnosc.. siedzisz wsrod znajomych a tu albo ci sie odbije albo juz nie umiesz wytrzymac u musisz leciec do wc... hehe szok...

dzis 10- brzuch wogole mnie nie boli.. @ malpiszony nie wiadac.. i cale szczescie.. oby nie przyszla.. test zrobie w poniedzialek lub wtorek z rana...:)

bablyss- wspolczuje ci kochanie.. ale napewno sie wszytsko ureguluje i zafasolkujesz... buziaki wielkie

a ja w pracy siedzie bo dzis mam dyzur.. buuuuuu:/

reklama
marzenixx nie załamuj się napewno niedługo ten sen będzie jawą i się okarze że mała fasolinka jest już w brzuszku.A może to już jest???nie bądz smutna, musimy się tu wspierac.Ty już mnie kilka razy pocieszalas prawda???to teraz ja cię przosze o pozytywna nastawienie, usmiech i uszy do góry!!!!!!!:tak::tak::-)

tikanis jak nic-to musi być fasolinka!!! i zakomunikujesz nam o pozytywnym tesciku! napewno się udało!

Kluliczku dziękuje bardzo za wpisanie mnie na liste staraczek:-)

dziewczynki moj małż wczoraj przyjechal na godzinke i byly przytulanka i nogi w gorze może coś z tego będzie:-Drobiłam test owu , to byly dwie krech a to juz dużo

Pozdrawiam gorąco!!!!!!!!!!

Do góry