Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ah co za piekna pogoda! wiec uszka do gory i zaczynam znowu zarazac optymizmejm tak sie naczytalam komplementow od was ze az mordka mi sie cieszy 
główka do gory i tak jak dziewczyny pisza postaraj sobie odpuscic w jakis tam sposob 
pozdrowiona wielkie milej niedzieli, ja zaraz będe klepac kotleciki
bralam duphaston na wywolanie @ skonczylam go jesc w srode a wczoraj popoludniu dostalam plamienia z malenka iloscia krwi ( ale doslownie ciutke ) a dzisiaj jak wstalam rano mialam normalne krwawienie, nie wiecie moze czy wczorajszy dzien mam policzyc jako 1 dzien cyklu a dzisiejszy jako 2 dc czy dopiero dzisiejszy jako 1 dzien cylku ?
( mam brac tabl. na wywolanie owulacji od 5 dc i nie chce nic namieszac
) z gory dziekuje za odpowiedzi, Milego wieczoru, paJa niestety nie umiem odpowiedzieć ale może zadzwoń do swojego lekarza to wyjaśni wątpliwości. Albo może ktoś inny z forum Ci pomoże.nie wiecie moze czy wczorajszy dzien mam policzyc jako 1 dzien cyklu a dzisiejszy jako 2 dc czy dopiero dzisiejszy jako 1 dzien cylku ?( mam brac tabl. na wywolanie owulacji od 5 dc i nie chce nic namieszac
) z gory dziekuje za odpowiedzi, Milego wieczoru, pa
i znowu poniedziałek ehhh.....

życzę ci tego z calego sreducha i trzymam kciuki!!!! i moze faktycznie jeszcze nie testuj - po co sie denerwować
bo z tym stężeniem bety nigdy nie wiadomo .....;-) ehhh rozmażyłam sie!