reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

marzenixx- kochanie jeszcze troche ceirpliwosci, zrobie w piatek i napewno dam znac.. co i jak choc zbytnio sie nie nastawiam mimo wziac braku @.. dzis mam 33dc.. wiec 3 dni opoznienia.. narazie brzuch nie boli.. za to od kilku dni moze wlasnie tych 3 opoznien pojawily sie takie biale uplawy .. i coz to moze byc.. kurcze blade

co do slubu to sama kupilam suknie na rok przed slubem.. a pozniej byly przymiarki ale robil mi to zaklad gdzie kupilam suknie.. ogolnie mnostwo zamieszania a na weselu praktycznie nic nie zjadlam bo wesele mielismy jednodniowe a w dodatku na 16 w pazdzirniku a wiadomo szybko robi sie wtedy poznie wiec szal pal byl ogolnie ale i tak bylo cudnie.. ale a noc poslubna zrobilismy duzo duzo pozniej.. ehehe:p

majola- witaj i juz przezyslam ci pozytywne myslenie ale nie obsesyjne..:)

maggie2412 zainteresowalas mnie i chyba tez zacznme mierzyc tempke jakby nic nie wyszlo..

maja 33- cierpliwosc?? hmm bardziej strach ze nie wyjda te 2 kreseczki stad wole dluzej poczekac.. ale nie korci mnie zeby zrobic jakos sama jeszcze w to nie wierze, nie uwierze poki nie zobacze..

kingus- dziekuje kochana za twoje zyczonka o fasolince.
:nerd:

reklama
. za to od kilku dni moze wlasnie tych 3 opoznien pojawily sie takie biale uplawy .. i coz to moze byc.. kurcze blade
Ja czytałam gdzieś, że większa ilość białego śluzu często występuje na początku ciąży(ale oczywiście lepiej się nie nastawiać) trzeba poczekać i zrobić test wszytstko się wyjaśni. Mam nadzieje, że wyjdą II kreseczki.

kingus- I love you normlanie.. hehe:p ale tak jak mowisz sie nie nastawiam...jakos wytrzymam do piatku i zrobie tescik... mam nadzieje ze @ nie dostane choc narazie ani widu i bardzo dobrze...:happy:

Hej dziewczyny jestem nowa! :-)Nie wiem kiedy przeczytam wszystkie interesujące mnie wątki na BabyBoom, a już widzę, że fora są super!
Staramy się z mężem o dzidzię od 3 m-cy i nic.:no: W tym miesiącu zaczęłam stosować testy owulacyjne, jedno opakowanie już poszło i...nic.Ale nie tracę nadziei, choć jestem yrochę podłamana.:(
Pozdrawiam wszystkie Starające się 2008!

Julitka, nenius, maja, kinguś, Eve84, Iwonaka,tikanis marzenixx kochane dziękuje wam wszystkim baaaaaardzo!!!!!!! JAKIE KOCHANE JESTESCIE....wybaczcie mi , wczoraj nie podziekowalam, bo nie podgladalam was-spędzalam czas z moim mężusiem...Moje najwieksze marzenie to malenstwo...oby sie spelnilo.Dziekuje raz jeszcze!!!!!!!

Marzenixx ja to Ci cos powiem tak po cichu zeby nikt nie slyszal...;-)ostroznie z sukieneczka bo kochanie, panie w sklepie sa bardzo przebiegle, zapamietaj wzor swojego modelu, albo lepiej zrob zdjecie i potem porownaj vczy chociaz to samo, bo ty skarbie nie będziesz pamietala po 2 msvc. jak ta suknia dokladnie wyglada.Zwracaj uwage:czy koronka jest ta sama, czy jest czysta twoja suknia(myszko w polskiej fili demetriosa suknie ktore sa wypoz.sa wielokrotnego urzytku-bo mozna u nich tez wypozyczyc, choc panie twierdza ze tylko ty i nikt inny-Bzdura przez wielkie ''B''.)Uwaga na wypozyczalnie bo sa w suknach wady uktyte ktorych ty nie widzisz a jak przynosisz z powrotem to okazuje sie ze kaucja przepada bo sa nagle jakies wady!!!!!)I najwazniejsze-musi dac paragon!!!!!!!!!!!!!!!bez tego nawet nie wychodz.I zwroc uwage na pranie...jestli to tafta inteligentna to popros kawalek i upierz i WYPRASUJ i zobacz co sie z tym dzieje, nawet jesli pisze pranie chemiczne(pic na wode)jak jest cieniutka i miękka to radze sie zastanowic nad kupnem, bo nic potem z tym juz nie zrobisz:no:
Juz kochanie nie wspomne ile kosztuje wyprodukawanie takiej sukni, czy to demetrios, novias, papa michel czy inne stwory.I nie wiesz ze to francuskie, raczej przymknij oko

Pozdrawiam was kochane bardzo

o kurcze bablyss toś mnie troche zaskoczyła:szok: to może doradzisz mi na co powinnam jeszcze zwrócić uwage , bo prawdopodobnie będe wypozyczać suknie:dry:
słuchaj może mi na priva dasz pare cennych wskazówek , byłabym ci strasznie wdzięczna:tak: bo ty pewnie masz wszystko w jednym paluszku:-)

Marzenixx bardzo chętnie, nie martw sie...wszystkie panny młode sa sliczne i wyjątkowe...a ty napewno taka będziesz:tak:

Hej dziewczyny jestem nowa! :-)Nie wiem kiedy przeczytam wszystkie interesujące mnie wątki na BabyBoom, a już widzę, że fora są super!
Staramy się z mężem o dzidzię od 3 m-cy i nic.:no: W tym miesiącu zaczęłam stosować testy owulacyjne, jedno opakowanie już poszło i...nic.Ale nie tracę nadziei, choć jestem yrochę podłamana.:(
Pozdrawiam wszystkie Starające się 2008!
Witam wszystkie staraczki a Ciebie Raga szczególnie . Ja też jestem nowa i trochę zagubiona wśród zadomowionych :tak: ja też staram się od 3 miesięcy. Dziś 10 dc i brak jakiegokolwiek śluzu . W czwartek idę do ginekologa na usg . Przynajmniej mi powie czy w tym cyklu będę mieć owulację.:wściekła/y:. Kto by pomyślał że teoretycznie taka prosta rzecz jak zajście w ciążę sprawia tyle kłopotu!!! Pozdrawiam wszystkich i życzę owocnej nocki:-)

Ja dziś (17 dc)miałam zaznaczoną, ale bledszą od kontroli kreskę w teście owulacyjnym, temperatura niska, śluz ok. jutro kolejny test, ale nawet jak będzie negatywny to ruszamy do dzieła:-D! Nigdy bym nie podejrzewała, że mogę mieć tak późno owulację(o ile w ogóle będzie).
U gina byłam, niby wszystko ok. ale usg nie robił, poczekam jeszcze z kolejną wizytą.
Asus- daj znać co w Twoim usg.
Głowa do góry, musimy trochę wyluzować.

reklama
Ja dziś (17 dc)miałam zaznaczoną, ale bledszą od kontroli kreskę w teście owulacyjnym, temperatura niska, śluz ok. jutro kolejny test, ale nawet jak będzie negatywny to ruszamy do dzieła:-D!
Ja też stosowałam testy owul ale jakoś nie było okazji do przytulanek i dlatego poszłam do gin na usg i okazało się, że ten cykl mam bezowulacyjny i dostałam leki które za kilkanaście dni zacznę stosować. Cieszę się, że poszłam do lekarza i się o tym dowiedziałam bo znowu było by mi przykro gdyby test ciążowy był negatywny.
Będzie dobrze do dzieła:tak:

Do góry