Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam pytanko kiedy bierze sie wiesolek??
Kochana wiesiolek bierze sie w pierwszej fazie cyklu tz, do owulki
dziewczyny zaczynaja jesc od 1 dnia cyklu, ja zaczynalam chyba dopiero od 5 dc do owulacji, wazne by nie brac go po owulce bo moze zaszkodzic fasolce....

Dziewczyny dołączam do Was jako kolejna starająca się, staramy się już od lutego, narazie bez skutku. Myślę ze łatwiej mi będzie z Wami doczekać sie wymarzonych dwóch kreseczek, Pozdrawiam Was i Trzymam kciuki:-)
dziewczyny zrobiam dzis test i wyszly dwie piekne kreseczki:-)

ale psychoza , ja mialam 18lat i do 3 miesiecy nawet mi namysl nie przyszło ze w ciazy jestem myslalam ze mam nieregularne okresy hehe tyle stracilam podgladywania swojego ciala bo mimo ze to psychoza to jak sie jest juz w tej ciazy to kazdy dzien tak fajnie cieszy , wszystkie nowosci i zmiany nie prawda? nas to nawet mdlosci cieszą ;-)
Witajcie kochanemaja33- ogromne gratulacjeprosze o fluidki, i jak zawsze pytam przypomnij ile sie staralas?? i czy sie jakos leczylas???
dziewczyny powiedzcie mi czy to normlane przypomne ze 13 mialam operacje laparoskopie,, 22 zgodnie z terminem wystapila @, powiem trwala 5 dni ale tylko 1 dzien byla obfita kolejne dni byly raczej skape i nie byla to krew czysto czerwona,, tak pod brazowy podchodzilo... teraz mam 7dc i od @ ciagle mam podwyzszona temperature 37,1,,, przed okresem dzialalismy z mezusiem ale raczej wtedy byly juz dni nie plodne,,.,, wiec czy ta temperatura jest prawdilowa czy tak powinno byc czy nie?? prosze o jakies rady![]()

..... mam nadzieje ze to nie byla @ taka zwykla tylko taka co to jej nie powinno być ;-)
trzymam kciuki 

mowie wam co tam sie dzieje witki az opadaja...