reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

i jakie samopoczucie dzisiaj ??? ;-)

bo u mnie pogoda jest dołująca i bardzo senna, byle do 15.00 i potem do 20.00 bo całe popołudnie dzisiaj zawalone ...... :no:

ja jestem "77 ....

tikanis, ja się na temperat. nie znam, ale chyba wynik z dwóch dni to troszkę mało aby cos niej wynikało ... chociaż życzę tego co najlepsze ......... :tak:

reklama
Mlodziutkie dziewczyny jestescie :tak::laugh2:

A ja musze uciekac do pracy,a tak mi sie nie chce :-( ale narescie juz dzisiaj czwartek i jeszcze tylko jutro do pracy i weekend.....

Milego dnia kochane, papapapapapa.

oj ja to mam jak moja psina , ciaza urojona jak nic !!!, naczytalam sie objawow ciazowych i prosze mam wszystkie: metaliczny posmak w buzi, bole w okolicy pepka , zyly na piersiach masakra zamiast pracowac to sobie wymylslam jeszcze jak dzis bede miala plamienia to jeszcze naprawde uwieze ze sie udalo (w poprzedniej ciazy wlasne w 8dpo milalam kilka kropel) brzuch mam taki nadenty jak balon jak na @ a tu jeszcze tyle dni do @ - wariatka ze mnie straszna dobrze ze mam forum, moge sie nagadac bo maz by pewnie juz mnie pogonil z domu ze tak sie doszukuje :-) zamiat zabrac sie za robote

Dziewczyny dołączam do Was jako kolejna starająca się, staramy się już od lutego, narazie bez skutku. Myślę ze łatwiej mi będzie z Wami doczekać sie wymarzonych dwóch kreseczek, Pozdrawiam Was i Trzymam kciuki:-)
witaj serdecznie,razem bedzie na pewno rażniej
dziewczyny zrobiam dzis test

i wyszly dwie piekne kreseczki:-)
GRATULACJE!!!!!
eve84- jestes tak kochana ze tobie powinny przytrafic sie blizniaki..:-D
:baffled:
tez jestem tego zdnia:):):):)
Właśnie dla tego tematu zapisałam się dzisiaj na forum. Ostatnio jakoś tak chodzi za mną to..staranie się, a termin "staraczki" bardzo mi się podoba. Zawitałam więc i do Was, i musze powiedzieć, że miło tutaj, jak i na innych forach dzieciowo - matczynych. Zostanę troszkę , poczytam, a jeśli uda mi się "wystarać" o małego, słodkiego szkraba, to napeno dopiszę się do kolejnej listy:)

Pozdrawiam ciepło wszystkie przyszłe mamy i trzymam mocno kciuki.
A teraz " czas forumowego czytactwa i szperactwa:)
witaj staraczko:-):-):-)

megi24, maja33 - serdeczne gratulacje!!! Wyślijcie jeszcze trochę tych wirusków, bo nie zdążyłam złapać.

Dziewczyny, ja mam 25 lat jeszcze przez parę miesięcy i prawie pięcioletnią córcię na koncie, która ciągle narzeka, że jej się nudzi i chce siostrzyczkę. Tylko bocian coś nas tak jakoś ostatnimi czasy omija.

A tak wogole dziewczyny zmieniajac temat, to ile macie lat, jesli mozna spytac :zawstydzona/y: jakos tak ciekawa jestem, bo cosik mi sie wydaje ze jestem najmlodsza w tym towarzystwie :sorry2: no ale zawsze moge sie mylic :tak:;-)
Ja mam 20 lat 9 miesiecy i 20 dni :laugh2::-p a wy ??? :sorry2:
ja mam 26 lat jak tikanis i jak eve84 jestem z pażdziernika:-D:-D:-D
buzki dla wszystkich

Adolfina- Oj ja tez wariuje hihih , zamiast pracowac to siedze na BB i czytam , czytam, co chwile latam do kibelka i "wyczekuje" @ ( modle sie zeby nienadeszla):-p I ciagle wyszukuje objawow :-p Glupeczek ze mnie.W domu wole nie gadac za duzo zeby siebie i mezulka nie nakrecac:-p bo widze jak bardzos ie on stresuje.

Ja mam 26 lat i jestem Byczkiem z Maja :-D:-D:-D:-D

Buziaki dla was kobitki

Ja mam 24 (skończyłam w czerwcu).
Dziś odebrałam dyplom z uczelni i dalej szukam pracy.
Jestem 5 dni po owulacji i nie mogę doczekać się 6 września ale mam przeczucie, że to jeszcze nie to :zawstydzona/y: No ale cierpliwie czekam.

reklama
czesc dziewczynki

maja33 bardzo Ci gratuluje i spokojnej ciąży, ale super!!!!!!!!!:tak::-D:-D

Tikanis ja to myslę że to wwzystko u Ciebie moze jeszcze bnyc zachwiane po tym zanbiegu, i myślę że z cyklu na cykl będzie się regulowalo.Ale napewno zaciążysz!!:tak:

Do góry