reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witajcie, to ja też dopisuję się do staraczek 2008 roku, 2007 przeleciał i nic i boję się, że w 2009 roku też będę się dopisywać do listy staraczek. Teraz mam 15 cykl starań, pracuję intensywnie nad fasolką i testowanko planuję na 29 stycznia

reklama
loretka, w końcu każdej z nas się uda. Ja jestem w trzecim cyklu starań i już zdązyłam dwa razy się załamać, ale od wczoraj przestałam o tym mysleć, przytulanki z mężem przestałam traktować jako prokreację, ale jako przyjemność tak jak do niedawna i myslę, że to jest klucz do sukcesu.

Wanilia_sky też to sobie ciągle powtarzam - nie myśleć o tym i nie nastawiać się, ale łatwo powiedzieć a trudniej wprowadzić w życie.
Tak to już u mnie jest, że raz tryskam otymizmem i myślę będzie co ma być, by za chwilę zakopać się w kolejnym dole i tak w kółko. Ostatnio robiłam badania FSH i wyszła mi kończąca się rezerwa jajnikowa no i miałam doła. Po czym robiłam usg po CLO i wyszło, że mam dwa jajeczka i tu była chwila optymizmu, a dziś dowiedziałam się, że kolejna kuzynka jest w ciąży i znowu dołek. W poniedziałek mam jeszcze usg może mnie to trochę podniesie.

Loretka, wiem, że łatwo się mówi, ja też wpadam z optymizmu w dołek i tak w kółko. Ale musimy wierzyć, że wszystko będzie dobrze.
Zyczę ci abyś w poniedziałek dostała światełko, że jeszcze nie wszytsko stracone no i żeby fasoleczka zawitała u ciebie.

Jeszcze raz dziekuje bardzo za gratulacje dziewczyny i slowa otuchy. Staram sie nie stresowac, ale nie bardzo sie da. Zeby to juz byla polowa chociaz:zawstydzona/y:. wybieram sie do lekarza pod koniec stycznia, chyba nie ma co wczesniej?. Dla pozostalych dziewczyn fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wy tez sie nie stresujcie na kazdego przyjdzie pora i kazda doczeka sie slicznego bobasa. Trzymam kciuki zeby wszystkim udalo sie w 2008

Witajcie wieczorkiem :happy2:

Trampeza zobaczysz że czas minie szybko i już niedługo zobaczysz na pierwszym USG swoją kruszynkę :-) Fajnuchne te Twoje fluidki ;-)
Loreta patrz z optymizmem w przyszłość :tak::-) Będzie dobrze :-)

reklama
Do góry