wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
gwiazdeczka ma rację, najlepiej zrobić wątek zamkniety, po co wszyscy maja oglądać nasze fotki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

nenius wiec OTWIERAJ nowy wątek,(a pózniej napiszemy do moderatora). :-)![]()
. To teraz trzeba tylko poprosić o zamknięcie, tak? Kto wie jak się to wszystko załatwia? Może ktoś lepiej zorientowany ode mnie mógłby sie tym zająć, co? 
nenius mogę napisać do Elzbietki.Wyjasnie jej wszystko... Ona sama do Ciebie napisze. Wiadomość prywatną. Bo to Ty załozyłaś ten watek wiec bedziesz miała jakby to nazwać do niego "klucze" Pasuje?
Napisałam już do Elzbietki-czekaj na odp.nenius mam pewna sugestię nie narzucam Ci jej zrobisz jak zechcesz... moze napisz w pierwszym Twoim poście,zeby komentarze były krótkie i na temat...bo gołe posty beda,a fotek nie będzie mozna sie doszukać...popatrz sama...są juz posty a foteczek niet... i bedzie istny bałaganNapisałam już do Elzbietki-czekaj na odp.

to w takim razie super
:-)
nic nie zmieniaj...