reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Zdjęcie testu jest wcześniej: https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/starajace-sie-2008-a-13949/index216.html

A kto się nie załapał na fluidki to druga seria:

*****************************************************************************************************
*****************************************************************************************************
****************************************************************************************************
To ja oczywiście znowu łapię, fluidków nigdy za wiele :-D:-D

reklama
Wanilia trzymam za slowo:-) Mama Pati no mam nadzieje ze tak sie stanie:tak:i nie bede musiala dlugo czekac;-)
Kaka SUPER gratuluje najmocniej jak umiem:-):-):-) i lapie pozytywne fluidki:tak:

I ja łapię pełnymi garściami!!! Dziś już wredota @ skonczyła się, więc mimo że Fasolci nie będzie, zamierzam dzis przyprzeć Mężusia do materaca:)

hehehe ojoj a co zrobicie z Pati?? tak sie kiedys z moim R. zastanawialismy co zrobimy z naszymi Bejbikami jak bedziemy chcieli sie troszke poprzytulac...:-D

Ano Pati to generalnie wtedy spi. A my mamy w mieszkanku dwa pokoiki:) Choć muszę przyznać, że już wiele razy trza było przerywać i lecieć do córci:) Raz to nawet musielismy te nasze przytulaki trzy razy przerywac, tak córcia niespokojnie spała... A potem sie smialiśmy jacy to z nas wyczynowcy! Ze trzy razy w ciagu kwadransa:)

ojoj to bedzie sie dzialo nie tylko u mamci Pati hehe Majka:tak: no Pati czula i moze byla zazdrosna hehe:-p

reklama
Kochane ja uciekam, własnie mój mężuś wrócił wczesniej z pracy, ide pobyć troche z nim;-)

Do juterka, papatki

Do góry