reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Dobra nikogo nie ma :-( a ja uciekam posiedziec z M a po 17 lece do pracy :-(
nie chce mi sie strasznie .Wroce po 6 rano jutro a o 12 mam jazdy :-)
koncze robic prawo jazdy :-) jutro jade zapisac sie na egzamin :-) milego dnia Dziewczynki

reklama
Witam...:-:)-:)-( zastanawiam się powaznie nad zakończeniem staranek... Znowu dołek... Nie jestem najlepsza w czekaniu i bycia cierpliwą...
Pozdrawiam Was-buziaki

nie lam sie Majeczko i nie przestawaj sie starac ,choc wrzucenie na luz czasem dobrze robi jak widzisz ja tez nie jestem zacierpliwa juz dzis zrobilam test :-(

Witam...:-:)-:)-( zastanawiam się powaznie nad zakończeniem staranek... Znowu dołek... Nie jestem najlepsza w czekaniu i bycia cierpliwą...
Pozdrawiam Was-buziaki

Majeczko.....przeciez przed Toba cale zycie!! Nie martw sie,ze narazie nie wyszlo...wyjdzie jutro lub pojutrze.Badz cierpliwa i daz do celu ale nie "napalaj" sie zbyt mocno....wtedy rozczarowanie ciezej zniesc...poprostu jesli chodzi o Fasolke,zyj z dnia na dzien, a kiedys ktos zesle Ci ta Twoja upragniona niespodzianke :-)

Majeczko, co się stało? Nie trać nadziei - przecież termin @ dopiero za jakieś dwa tygodnie. A jeśli tym razem się udało?! A poza tym, jak możesz mysleć o zakonczeniu staranek - jesteście młodym małżenstwem, marzycie o Dzidziusiu - do roboty się brać! Żadnych dołków! Wszystko jeszcze przed Wami!

Kochaniutkie,

To najruchliwszy watek na ktorym bylam ... ale jestescie szybkie, zeby nie powiedziec PLODNE :-D. I tak trzymac. Bardzo Wam dziekuje za slowa otuchy i cieple przyjecie.

Nie znam Twojej historii Majeczko, ale nie odpuszczaj! Musi sie w koncu udac!

Ja po swojej stracie raz po raz wpadam w dolki i doly, ale juz nie zaczynam dnia od placzu.... Moze jest tak jak ladnie ktoras z dziewczyn napisala, ze Aniolki nie odchodza ... one zmieniaja tylko termin przyjscia na swiat ... I tego bede sie trzymac.
Pytalas co robie, tak wiec zawodowo ucze w liceum w Helsinkach, prywatnie hoduje niesubordynowanego psa (a raczej sunie) i kwiatki domowe, no i te staranka ostatnio mi w glowie...:-D

Zgodnie z rada zacisnelam zabki i nie robie jeszcze tesciku ... Ale mnie skreca :baffled: !
I co jak co, ale urojona to mam napewno...

Dorotko, rozumiem Cie doskonale. Gdybym miala apteke po drodze z pracy to juz bym poszla w Twoje slady. Moze jakos wytrzymam te pare dni :szok:

Electra dzieki :-) Bardzo podoba mi sie Twoje motto.

MamaPati! Dzieki za nadzieje (dlatego na zielono :happy:). Jestes zywym przykladem, ze moze sie udac!

Luczynka, witaj! Ja dolaczylam pare godzin przed Toba!

Gusia GRATULACJE! Nie boj sie wizyty u ginka! Bedzie dobrze :tak:

Aneks, dbaj o siebie, a bedzie dobrze :tak:. Sciskam Cie mocno!
'
Nenius, Dzieki :-)

Loretka! Gratuluje romantycznego wieczoru... co to dopiero sie bedzie dzialo w Walentynki ...:rolleyes2:.

POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKIE PANIE Z IMION NIE WYMIENIONE! OWOCNEGO FASOLKOWANIA :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Gusia fajniutki liczniczek, mysle ze niedlugo juz taki zagosci u mnie z odliczankiem do narodzin fasoleczki!
Maggie2412 noo jesteśmy jestesmy płodne:tak::tak:juz duzo z nas ma II kreseczki :-) Ty to masz cierpliwosc z tym tescikiem ojjj masz ..
Dorotko poki nie ma @ jest nadzieja !!! wiec trzymam kciuki !!
Majeczko nie załamuj się Kochana, będzie dobrze!!
sama tak pisze ale dzisiaj jestem naprawde zdolowana... pierwszy dzien w pracy a tu wszystko na mnie czeka a nie bylo mnie 3tyg. terminy przekroczone ehhh... a tu jeszcze kolega z dzialu chwalil sie swoja malutka córcią urodzona pod koniec stycznia śliczna .. ale wiecie co myslalam szkoda ze ja jeszcze tyle mam przed sobą...takie jakies dziwne mysli mialam i bylo mi smutno!
teraz juz lepiej bo Wy jestescie i tyle juz naczytalam sie ;-);-)

reklama
Majeczko nie warto tracić nadziei. Uda się zobaczysz. Ja tyle czekałam i wreszcie się doczekałam, to i Tobie się uda. No a może powinnaś sobie zrobić urlopik na jakiś miesiąc - dwa, w czasie którego poćwiczylibyście staranie się, bez zabezpieczeń, ale bez nastawiania, ze to na zafasolkowanie? Taki oddech na chwilkę, dla przyjemności, bez obserwacji śluzu, temperatury itd? A za to z założeniem, że i tak nie wyjdzie, więc nie ma co się stresować, bo dopiero od następnego cyklu będziecie znów walczyć, ale ćwiczenie czyni mistrza?

Do góry