reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Ja lece do sklepu bo mnie M zastanie a tu jeszcze nic nie zrobione :-) ,ale bede do was co
chwile zagladacc :-)
Monik a co szykujesz dobrego ? ja robie RISOTTO :-)

reklama
My zaczelismy rano walentynki...moj A. dostal ciepla pizamke, bo takiej nie mial, a jak wyjezdzamy zima, to marznie...:-p (patrz ostatni weekned) po poludniu zrobimy razem mala operacje kociakowi, a potem idziemy do kina...po kinie bedzie tort czekoladowy...swiece...i my :)

A ja jedzonko dzisiaj szykuje mało romantyczne, za to typowo polskie danie, czyli: ziemniaczki + kotlecik schabowy + sałata zielona. Ulubione jedzonko M.
Elektra ho ho. Pięknie zaplanowane to wszystko :-).

Dziewczynki udanych walentynek ! :-):-):-)

Witam!

Kilka dni temu dolaczylam do Waszego watku ale poprostu nei daje rady za Wami :szok::szok::szok::-D Jak mozna napisac tyle postow w ciagu jednego dnia :szok::eek::-D A ja nie mam za bardzoc zasu an siedzenie na BB bo jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej, przeprowadzania badan do pracy, leczenia sie :baffled: i przygotowan do remontu 2 pomieszczen :no: Nie wiem kiedy znajde czas zeby czytac Wasze wypociny na biezaco :-p Ale ciesze sie ze taki watek istnieje i ma sie naprawde super :-)

Pozdrawiam wszystkie Staraczki i zycze owocnych Walentynek ;-)

Luczynka ja widze ze ty jestes z Rybnika :-) fajnie bo ja z ZOR :-) i na dodatek
my z mezem chcemy aby jak bedziemy mieli dziewczynke to zeby miala na imie OLIWIA
:-) tak jak Twoja dziewczynka :-)

Wiem Nenius ze Ty w pracy ja ma dzis na szczescie wolne :-) jutro ide na
dzien na 12 godzin :-(.
Normalnie pusto tu ze masakra :-( a ja kupilam na deser aby juz na koncu swietowania
poczestowac M deserem kupilam fajny sernik na zimno :-) a teraz przypomnialo mi
sie ze M nie lubi sera bialego i sernika :-( .
A ty Nenius dzis tylko troche swietujecie zostawiacie sobie to na weekend ?
a dzis co bedziecie robic z M ? :-)

reklama
Do góry