majeczka02
Fanka BB :)
nenius spokojnie;-) dam sobie rade ze soba... Rozładuje to napiecie-tym.co pomaga najlepiej-wezme sie za sprzatanie
:-) Przyjemne z pożytecznym;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nenius spokojnie;-) dam sobie rade ze soba... Rozładuje to napiecie-tym.co pomaga najlepiej-wezme sie za sprzatanie:-) Przyjemne z pożytecznym;-)
Ja chyba wyjezdzam w sobote na 2 dni...ciekawa jestem jak ja pozniej nadrobie to wszystko![]()
Gusia, będzie ok.witajcie dziewczynki juz jestem po wizycie u gin nastepna 26/02 i usg dowcipne jajeczko jest ale nie wiemy czy sie bedzie rozwijac dostałam dufaston 2 razy na dzien
Cześć Lunia, szybko się tu zadomowiszWitam Wszystkie Staraczki:-)
Nie wiem czy dobrze trafiłam.zauważyłam, że wszystkie sie już znacie a ja dopiero stawiam pierwsze kroki na forumStaramy sie z mężem o dzidziusia od grudnia 2007 ( czyli krótko) ale już nie moge się doczekać tej fasolki we mnie.
Myślałam, że teraz nam się udało, ale niestety właśnie przylazła wstrętna @:-( Jakis czas temu miałam problemy z guzami na piersiach i wysokim poziomem prolaktyny. Ale lekarz stwierdził że teraz wszystko jest w normie... Zobaczymy
Ja się przyznaję, że nie wiem kiedy mam testowanko;-) odpusciłam sobie obserwację mojego cyklu i nie wiem kiedy mam mieć dni płodne i kiedy miałabym testować i bardzo się z tego cieszę bo na nic się nie nastawiam
Dziewczynki ratujcie mnie, nie wiem co tu wymyslic dziś na obiadek, moze jakies propozycje na szybki obiad??