reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Mama Pati trzymam kciuki za zdrówko,wspołczuje samochodzu ale Gratuluje tak pieknego wyznania i tak mądrej córeczki :tak:

Lunia 83 Witamy w Naszym gronie....Nic sie nie martw tutaj zawsze ktos wysłucha i poradzi...Usmiechnij sie i zostań z nami :-)

Gusia a ty sie nie przejmuj na zapas...Pamietaj że żadne tabletki dobrze nie beda działać jesli bedziesz sie stresować i martwić...Pozwol organizmowi robic swoje..Bo on lepiej wie co i jak :-) Zobaczysz jakie fasolisko ci urośnie ;-)

Przepraszam jesli kogo pominełam....ale normalnie szaleństwo z tymi waszymi postami :-D

A ja byłam u mamutka wczoraj...warto było jechac pociagiem i tłuc sie po busach poł dnia...Mama sie na serio ucieszyła że pamietałam o niej...A tata nam obiad postawił :-) A dzis taka obżarta chodze...bleee ileż mozna jesc....:baffled:

Ja chyba wyjezdzam w sobote na 2 dni...ciekawa jestem jak ja pozniej nadrobie to wszystko :eek:

Nenius! dzieki!!!!!!!!!!!:-) :-) :-)

Majeczka´! Bede sie starala podwojnie, specjalnie dla Ciebie :tak:

Adiva! Pozdrowionka szybkie :-) bo widze, ze jestes na forum. ja musze znikac i brac sie za sprzatanie :baffled:.

LUNIA WITAJ :-D

Dziewczynki ratujcie mnie, nie wiem co tu wymyslic dziś na obiadek, moze jakies propozycje na szybki obiad??

Maggie również pozdrawiam :-)

Nenius nie pocieszja mnie juz dobrze :-D :-D :-D

Wanilia a moze barszcz ukrainski?Albo ogolnie jakas zupke...albo krupniczek....qrde no nie wiem co tam rodzinka lubi :-)....ja z szybkich obiadow znam tylko kuksu :-D ah to życie studenckie...

Wiecie co....tak fajnie by bylo,gdybysmy wszystkie w tym roku doczekaly sie Fasolci....:-D tak sobie siedze i marze....majeczka mialaby wreszcie troche pracy w wpisywaniu kreseczek...;-);-)bo jak tak dalej pojdzie,to jej bezrobocie grozi :szok::laugh2: a pewnego dnia bysmy sie spotkaly i wszystkie nasze dzieciaczki bylyby mniej wiecej w tym samym wieku i razem lepilyby babki z piasku....:-p

Maggie2412 wiem co czulas robiac ten test...ale tak,jak dziewczyny radza...lepiej jest z nim poczekac...i ...:sorry: wiem jak ciezko jest wytrzymac.....

wanilia_sky ja wiem,ze najszybszy jest zawsze makaron....a w lodowce masz na pewno cos, co do makaronu pasuje ;-)

adiva ... nie przejmuj sie,zawsze moze byc weselej...mnie nie bedzie tydzien:szok:

Witam się powalentynkowo :-)

witajcie dziewczynki juz jestem po wizycie u gin nastepna 26/02 i usg dowcipne jajeczko jest ale nie wiemy czy sie bedzie rozwijac dostałam dufaston 2 razy na dzien
Gusia, będzie ok. :tak:A jakie miałaś to usg? Dopochwowe? Ja jak byłam z Maciusiem w ciąży, to zwykłe usg do 7 tygodnia potrafiło wykazać tylko pęcherzyk ciążowy, ale nie było nic w środku widać. Dopiero jak mi zrobili w 7 tc. usg dopochwowe, zobaczyłam bijące serduszko :-) Może to poprostu za wcześnie?

Witam Wszystkie Staraczki:-)
Nie wiem czy dobrze trafiłam.zauważyłam, że wszystkie sie już znacie a ja dopiero stawiam pierwsze kroki na forum:zawstydzona/y: Staramy sie z mężem o dzidziusia od grudnia 2007 ( czyli krótko) ale już nie moge się doczekać tej fasolki we mnie.:tak: Myślałam, że teraz nam się udało, ale niestety właśnie przylazła wstrętna @:-( Jakis czas temu miałam problemy z guzami na piersiach i wysokim poziomem prolaktyny. Ale lekarz stwierdził że teraz wszystko jest w normie... Zobaczymy
Cześć Lunia, szybko się tu zadomowisz :tak: Tylko przyzwyczaj się do tego, że teraz pół dnia będziesz spędzała przed kompem :-D Ja kiedys tez miałam problemy z za wysokim poziomem prolaktyny, nawet branie leków jej nie obniżało. A w ciążę zaszłam, więc nic się nie martw, doczekasz się swojej fasolki, tylko najpierw musisz trochę z nami pobyć ;-):-) Nie ma nic za darmo :-)

Ja się przyznaję, że nie wiem kiedy mam testowanko;-) odpusciłam sobie obserwację mojego cyklu i nie wiem kiedy mam mieć dni płodne i kiedy miałabym testować i bardzo się z tego cieszę bo na nic się nie nastawiam

No i to jest moim zdaniem najlepsze podejście do tematu. Daj tylko receptę, jak to zrobić??:-)

reklama
Do góry