reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
no widze i ja dzis bez kszty kultury ani dziendobry ani czesc
wiec juz sie poprawiam witajcie kochane staraczki mam nadzieje ze chumor dopisuje i nie smucimy sie bo musi byc dobrze :-)

witajcie kochane:-) mnie dziś dopadł straszny leń, siedzę przed kompem i potrafię się zawiesić przed monitorem na kilkanascie minut. Ja chcę słonka:tak:

no widze i ja dzis bez kszty kultury ani dziendobry ani czesc
wiec juz sie poprawiam witajcie kochane staraczki mam nadzieje ze chumor dopisuje i nie smucimy sie bo musi byc dobrze :-)

gusiu, jak ja chciałabym mieć takie dolegliwości;-)
fajnie, że u ciebie wszystko ok, oby to się nie zmieniło

Gusiu czyli wszystkie dobre objawy są na miejscu :-)
Ja dzisiaj mam całkiem spore mdłości i daje mi to już do myślenia. Zawsze mam mdłości w drugiej połowie cyklu ale nie aż takie :baffled: Kurczę nie chce robić sobie nadziei, ale już do głowy się zakradła i jak przyjdzie @ będzie dołek :-(

wiem ze ciezko nie robic sobie nadzieji jak sie czeka na te upragnione dwie II ale na spokojnie bedziesz dzielna wytrzymasz z tescikiem wmawiaj sobie ze jak poczekasz do soboty czy niedzieli bo dokładnie nie pamietam kiedy masz testowac to ta druga kreseczka bedzie wyrazniejsz na mnie to podziałało mnie tez dziewczynki z korum musiały troszke po folgowac ale pomogło za co im bardzo jestem wdzieczna ( nanius i mamie pati oraz majeczce )

gusiu, jak ja chciałabym mieć takie dolegliwości;-)
fajnie, że u ciebie wszystko ok, oby to się nie zmieniło
oby tak dalej było tez bym sie nie pogniewała ale i tak mam dylemat czt isc na usg prywatnie 26/02 czy poczekac i 28/02 zrobia mi wszystkie badania w klinice na ligocie a wogóle tomysle czy nie spróbowac sie wczesnij dostac do kliniki i juz mam wielki metlik w głowie :-(

Ja problemu z wytrzymaniem do dnia robienia testu, nie mam. Tylko te pukające do mojej świadomości objawy robią nadzieję. Boję się że jednak @ nadejdzie.
Kochane, pomożecie mi wytrzymać te parę dni niepewności? :sorry2:

reklama
Do góry