Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
adiva i starajaca sie Trzymam mocniutko kciuki za Wasze tesciki, oby byly pozytywne !!
Ja robilam test Quick .. i jeszcze kiedys inny plytkowy ale nie pamietam firmy noi jak narazie brak drugiej kreseczki!!
Za to testow owu uzywam takich jak wkleila Majeczka i wczoraj mi wyszedł własnie taki jak w 28dc. Ale to u mnie raczej niemozliwe .. tylko kurcze cos mnie bola piersi pod pachami... A do testowania jeszcze tyle czasu.Chociaz sama nie wiem ile dokladnie bo ostatnio mialam cykl 25 dni i dwu dniowe plamienie (test negat)...ehh i badz tu mądry...
Juz sie konczy weekendzik.. Jak ja nie lubie poniedzialkow 5 dni w pracy i wstawanie rano o 5 :-(ale co tam niech czas szybko leci i zeby juz byly 2 kreseczki![]()
nic nie komentuje-zrób jeszcze raz test :-) mnie też na poczatku piersi tak pod pachami ciagneły...pózniej doszła zgaga i bekanko;-)
No i skończyło sie rumakowanie...dostałam plamienia...wiec plus minus za 2 godzinki dostane @....no cóż trudno....bedziemy szaleć na nastepny miesiąc...mówiłam ze ja mam szczegolne przeczucia co do marca...a nie lutego ;-)

No i skończyło sie rumakowanie...dostałam plamienia...wiec plus minus za 2 godzinki dostane @....no cóż trudno....bedziemy szaleć na nastepny miesiąc...mówiłam ze ja mam szczegolne przeczucia co do marca...a nie lutego ;-)

Zwłaszcza, że zawsze marzyłam o wiosennym maluszku...

cześć dziewczyny, ostatnio zaczełam się zastanawiac czy oby napewno trzeba brać trzecią dwakę szczepienia na wzw "b". z tego co slyszalam po kazydym szczepieniu nalezy odczekac jakis czas (min. miesiąc), bo moze to zaszkodzic fasolce, a po drugie slyszalam, ze trzeba wzasc "conajmniej" dwie dawki, to moze z ta trzecia moglabym dac sobie spokoj?! domyslam sie, ze najlepiej bylo by poczekac, ale czy naprwde trzeba? co o tym myslicie? czy Wy robilyscie sobie szczepienie? pozdrawiam i zycze milej niedzieli![]()
, właśnie dostałam biegunki 

. A co do tego, ze ma to trwać 3 dni - hmm - u Darii zaczęło się w nocy z środy na czwartek więc już powinno być ok a nie jest 

;-):-)
Zapatrzysz się i niedługo sama będziesz mieć taką dzidzię?? To dziewczyny, dawajcie jutro z rana, albo po potwierdzeniu przez gina swoje teściki, to jak się zapatrzymy, to może też nam się uda. Ja to już bym tak chciała...