reklama

Starające się 2008

Dziewczyny aj tylko zjem i kolo mnie jest przychodnia i powinien byc tam teraz gin.
ale to nie jest moja przychodnia wiec pojde zobaczyc czy mnie przyjmie
a jak nie to trudno :wściekła/y:.
Zadzwonie najwyzej do tego mojego gin. i zapytam co i jak ? ale tn ogolny mowil ze
moge smarowac plecy i klatke piersiowa spirytusem i chyba tak zrobie

reklama
Wstałam juz wstałam....teściku nie zrobiłam.....bo czekam na okres....juz mnie rwie bardzo...pewnie jak sie troszke organizm rozbudzi to normalnie dostane....no niestety przykro mi dziewczynki...narobiło sie szumu w okoł mnie a fasolka stwierdziła że i tak przyjdzie kiedy ona bedzie chciała :-) trudno nie ma sie co załamywać...ale dziekuje Wam Kochane za wsparcie

Dziewczyny aj tylko zjem i kolo mnie jest przychodnia i powinien byc tam teraz gin.
ale to nie jest moja przychodnia wiec pojde zobaczyc czy mnie przyjmie
a jak nie to trudno :wściekła/y:.
Zadzwonie najwyzej do tego mojego gin. i zapytam co i jak ? ale tn ogolny mowil ze
moge smarowac plecy i klatke piersiowa spirytusem i chyba tak zrobie

Dorotko, jak chcesz posmarowac plecy to nie zapomnij o wazelinie pod spirytus, bo podrażnisz skórę, acha i wtedy trzeba leżeć i wygrzać się

Wstałam juz wstałam....teściku nie zrobiłam.....bo czekam na okres....juz mnie rwie bardzo...pewnie jak sie troszke organizm rozbudzi to normalnie dostane....no niestety przykro mi dziewczynki...narobiło sie szumu w okoł mnie a fasolka stwierdziła że i tak przyjdzie kiedy ona bedzie chciała :-) trudno nie ma sie co załamywać...ale dziekuje Wam Kochane za wsparcie
adiva, no tak nie może być przepełnienie na porodówkach w listopadzie, mówisz więc, że zapisujesz się tak jak ja na grudzień? hihi, fajnie, że tak podchodzisz do @, bez smutku i stresu. Chciałabym mieć tyle optymizmu co Ty. Może to zaraźliwe?

Niom bede grudniową mamusią jak sie uda :-D :-D

nie ma sie co przejmować okresem...przeciez to nie koniec świata a świadczy przynajmniej o tym że jestes zdrowa i nic sie tam nie dzieje...starania zaczniemy jak tylko sie @ skonczy :-D nawet na żadne dni płodne czekac nie bede...bo dostałam pierwszy raz od 3 lat po terminie i lekko zgłupiałam już...ale co tam...jak to mowi moja bratowa "trzeba sie wiecej ciupciać" :-D :-D

Gwiazdeczko a kiedy mężuś wraca? Wyrobi sie na dni płodne??

reklama
O prosze i Gusia do nas wrociła...a myślałam wczoraj o Tobie...co u ciebie i kiedy bedziesz :-)

Tak z ciekawosci...ile masz stron do nadrobienia ;-) ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry