reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

No, Adiva, to mimo wszystko będę trzymała te kciukasy, coby Cię nie podtopiło:-D. A gdyby jednak (puk,puk,puk), to oby szybko minęło i już za kilka dni zaczynamy wspolne mega-staranie - wszak musimy tej Twojej słynnej intuicji pomóc i uczynić Ja jeszcze słynniejsza:-D. A tak z innej beczki - uwielbiam Cie czytać:-D Masz niesamowite i wspaniałe poczucie humoru. I w ogole podoba mi się Twój sposób bycia - jestes chyba najbarwniejsza osóbką na naszym forum:tak:.

Neniuś -Oj, bidulki Wy nasze kochane. Mam nadzieje, ze te dziadostwo jak najszybciej minie i już n igdy nie wróci. Trzymajcie się i zycze duzo,duzo zdróweczka.

Pysia - Maggie ma rację - masz prześliczną córeczkę. A ile Wy się cykli staraliście o tą Waszą Slicznotkę?

reklama
Wszystkim nowo zafasolkowanym gratuluje ogromnie:tak::-) i widze że listopadowe dzieci bedą:-) listopadowe najfajniejsze wiem bo mam jedno takie w domu:-Djeszcze raz gratuluje i trzymam kciuki za reszte staraczek:tak:

No, Adiva, to mimo wszystko będę trzymała te kciukasy, coby Cię nie podtopiło:-D. A gdyby jednak (puk,puk,puk), to oby szybko minęło i już za kilka dni zaczynamy wspolne mega-staranie - wszak musimy tej Twojej słynnej intuicji pomóc i uczynić Ja jeszcze słynniejsza:-D. A tak z innej beczki - uwielbiam Cie czytać:-D Masz niesamowite i wspaniałe poczucie humoru. I w ogole podoba mi się Twój sposób bycia - jestes chyba najbarwniejsza osóbką na naszym forum:tak:.

Nie no takich słów sie nie spodziewałam :-) w życiu bym nie pomyślała że na tym forum trafie na tak fantastyczne osoby...i bede je mogła nazwac przyjaciółkami...:-)

Mam nadzieje że podoba Wam sie to jak pisze, bo mam zamiar w przyszłości zarabiać pisaniem...Jak Bóg pozwoli :-) zobaczymy ile wyjdzie z mojego dziennikarstwa...

Obejżałam Liste Shindlera....film tragicznie piękny....ale że mnie cieżko do łez doprowadzić do łezki mi poleciały na sam koniec...kto nie widział - to ja moge płytke poczta podesłac :-) i nie żartuje w tym momencie...

Dochodzi 3 w nocy a z mojego okresu pozostały plamienia...nie wiem o co tu chodzi...testu rano nie bede robic...moze dostane do tego czasu @...

A w ogole to pisze sama do siebie :-D

Adiva! Kobieto o trzeciej nad ranem narzekasz, ze piszesz sama do siebie? :szok:
Mnie za to wyrwalo rano ;-).
Jak tylko plamienia to moze, moze ... :tak: U mnie objawy ciazowe byly identyczne jak na @ tylko wzmocnione + leciutkie plamienia ... jak juz masz termin, a sie nie leje, to zrob tescik moze ... Quick Vue albo Pre-test bo sa czule. A jak nic, to odplacz jeden dzien (tak jak ja ) ale potem powiedz sobie, ze za kilkanascie dni bedzie nowa owulka :-D.

Pysia! Trzymam Cie za slowo z tym zapatrzeniem :-). W koncu po to mamy o forum, zeby sie pozarazac.
No ale koncze i zbieram sie, bo psina moja chce na spacer.
Milego dnia dziewczynki!!!! :happy2:

My się staraliśmy 4 cykle, ale nie mieszakaliśmy wtedy razem, to nieraz nie było jak. Potem przyszły wakacje, pojechaliśmy do szczyrku, a potem byłam trochę u męża, bo jego rodzinka pojechała nad morze no i od razu wyszło.

Dzień dobry :-)

Dziewczynki co to za dołki :shocked2: Edzkait, Loreta nie smućcie się. I do was fasolki przyjdą. Zobaczcie ja od tragicznych wydarzeń musiałam czekać 14 miesięcy iteż traciłam wiare, ale nie tak do końca. Wieżę teraz że i do Was przyjdzie to szczęście :tak: i do wszystkich dziewczynek, które czekają na ten cud. Przytulam Was bardzo mocno i nie poddawajcie się. Macie w sobie tyle siły że na pewno wygracie tą walkę :-)

Ja dzisiaj się zamartwiam, bo robiłam rano teśćik i ta druga kreseczka jest taksamo bledziutka ja ta wczorajsza. I tempka troszkę spadła :-( Strasznie się boję żeby te złe wydarzenia nie powtórzyły się. Oby dotrwać do czwartku, do wizyty u ginka.

Monik nie przejmuj sie ze na tescie na drugi dzien ta druga kreska nie jest bardzo mocna ja robilam test po 2 dniach jak pokazala bladsza kreske i po 2 dniach byla taka sama :-) a nic mi sie nie stalo nie dstalam @ mam pelne objawy ciazowe
i nawet chora jestem do tego a to chyba dostalam w pakiecie hi :wściekła/y:.
Moze zeby sie nie zamartwiac to nie mierz juz tej temperatury :tak:.
Uwazaj na siebie oszczedzaj sie najwiecej jak tylko mozesz i idz najszybciej
jak sie da do gin.przepisze ci tabkletki na podtrzymanie ja mam LUTEINE
dopochwowo i jakos z nia mi jest lepiej wiem jakos ze @ chyba nie przyjdzie :-D.
Monik jeslui moge zapytac to widze ze juz poronilas ?:wściekła/y: ja tez poronilam
i wiesz teraz mam pelno obaw :-( , jak mozesz to napisz jak to bylo z tymi przykrymi zdazeniami u Ciebie :wściekła/y:.
U mnie jak bylam kolo 7 tygodnia to powiedzieli mi ze ciaza nie rosnie ze jest
obumarla :wściekła/y::-(.
A teraz ide do gin dopiero za 2 tygodnie to juz bedzie 8 tydzien wedl BB
i boje sie co tam zobacze ale musze myslec pozytywnie:tak: fasolka daje o
sobie znac wiec pewnie jest oki:-D u Ciebie tym razem tez tak bedzie bo w koncu
ile razy moze sie nie udac :tak:teraz musi sie udac

Czesc dziewczynki ja sie czyba pospieszylam z tym orzekaniem ze juz sie lepiej czuje
bo wczoraj tak starsznie glowa mnie bolala a teraz tez mnie muli ta glowa :-(
Aha i kaszel mi sie pojawil i jak myslicie bo bez sensu abym znowu poleciala do lekarza
czy moge isc do apteki powiem jej co i jak zeby przepisala mi cos na ten kaszel
odpowiedniego dla mnie ?
Aha i moze ktoras bedzie wiedziala co to jest bo boli mnie z tylu na plecach
jak sa lopatki to tam mnie boli na calej szerokosci plecow jak kaszle i jak sie nachylam
to mnie boli :-(
Ogolnie jestm slaba ale nie wiem czy z choroby czy z fasolki

No super, wszystkie chore, no i ja też. Ale mam nadzieję, że się nie rozwinie, bo narazie mnie trochę głowa tylko pobolewa i malusi katarek jest.

Dorotko, ja to bym szła nawet do gina, a nie rodzinnego. Jak byłam chora w ciaży w 1 trymestrze, to tak zrobiłam i dr mi powiedział, co mogę brać. Ale mi się nie podoba to pobolewanie w plecach. Warto to skonsultować.

No super, wszystkie chore, no i ja też. Ale mam nadzieję, że się nie rozwinie, bo narazie mnie trochę głowa tylko pobolewa i malusi katarek jest.

Dorotko, ja to bym szła nawet do gina, a nie rodzinnego. Jak byłam chora w ciaży w 1 trymestrze, to tak zrobiłam i dr mi powiedział, co mogę brać. Ale mi się nie podoba to pobolewanie w plecach. Warto to skonsultować.

Pusiu masz racje najlepiej isc do gin.ale ja teraz zaczelam chodzic prywatnie
do gin i nie mam kasy aby isc dzis do niego :-( MOZE POSTARAC SIE DOSTAC GDZIES INDZIEJ DO INNEGO GIN NA KASE JAK myslicie ?

reklama
Witajcie
Pysia kuruj się czym możesz, zdrówka życzę
Adiva, gdzie jesteś, ja tu jajko zniosę. Co tam u Ciebie się dzieje? No tak, śpi, jak się buszuje do 3:00 w nocy po forum to się potem do 11:00 śpi. Wstawaj śpiochu i pisz tu zaraz czy Cię zalało czy nie, a może teścik zrobiła i padła z wrażenia?

Do góry