Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tego to niewiem moze w gaszczu wszystkich postów gdzies sie zgubiło, ale nie wazne ide do szpitalka tak ale to dla bezpieczeństwa fasolki bo mam małe problemy z hormonkami i nereczkami a pan doktor chce miec mnie na oku![]()

Gusiu może nie będziesz musiała w tym szpitalu długo zostać:-) Będziemy tu czekać na Ciebie z utęsknieniem
Dorotko no to dobrze że wszystko ok :-) I ginek ma rację że z tymi pleckami to lepiej do ogólnego się wybrać.
.
wielkie dzieki dziewczynki ale ja juz tesknie za wamiGusiu i dobrze podreperuja ciebie i fasolke i wrociz juz zdrowiusienka
Uwazaj na siebie
jeszcze nie poszłam do szpitalka a ile bede miała postów do nadgonienia
jak wróce pan doktór stwierdził minimum 2 tygodnie :-(wielkie dzieki dziewczynki ale ja juz tesknie za wamijeszcze nie poszłam do szpitalka a ile bede miała postów do nadgonienia
jak wróce pan doktór stwierdził minimum 2 tygodnie :-(
i ja wiem ze Ty rozsadna jestes
Ojej, dziękuję za miłe słowa, rozpływam sięGusiu izba przyjęć? Szpital? co sie dzieje...czy ja czegoś gdzies nie doczytałam ??
Loretko szczerze mówiąc...i mam nadzieje że nikt sie tu nie obrazi...ale jesteś jedną z osób ktorym najbardziej kibicuje żeby zafasolkowały....niektorym z nich już sie udało...wiec może kolej na ciebie...głeboko wierze że ci sie uda...jestes jednym z tych ludzi ktorych sie tak żadko spotyka w życiu a którzy zasługują na wiele dobra i szczęścia :-)
Gusiu, a wiesz ile Cię mają zamiar tam trzymać?tego to niewiem moze w gaszczu wszystkich postów gdzies sie zgubiło, ale nie wazne ide do szpitalka tak ale to dla bezpieczeństwa fasolki bo mam małe problemy z hormonkami i nereczkami a pan doktor chce miec mnie na oku![]()
Hihi, zobacz na wykres Majeczki.A ja mam takie pytanie....jak jest z tempką przed @ ? Ona spada to wiem...ale co jeśli ja mam ciągle 36.8-36.9 a chora nie jestem....dodam że normalna ciepłote ciala mam zawsze 36.6...sory za to ale co sie cholera jasna dzieje z moim organizmem![]()
Dorotko jutro mam wolne. A do ginka idę popołudniu. Może na dwa tygodnie poproszę o zwolnienie? Zobaczę co na to wszystko powie ginek.
Gusiu dwa tygodnie ażMoże będziemy Ci jakieś smski wysyłać żebyś mniej więcej wiedziała co się u nas dzieje.
juz mi pisz co sie dzieje za co wam badro mocno dziekuje kochane :-)