reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witam wszstkie Panie!!!
Dziewczynki, muszę wam powiedzieć, że właśnie zrobiłam testa i wyszło......Że bedziemy mieć maleństwo:tak::tak::tak:
W tzm momencie mam milion myśli na sekundę, właściwie to sama nie wiem co myśleć. Z jednej strony sie cieszę, a z drugiej potwornie boję...Ale jazda, będziemy mieć dzidziusia!!!!

reklama
Lunia no to Wielkie Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo zdrowia dla Ciebie i fasolki no i spokojnych 9 miesiecy ( czy może już 8 :-) ) Ściskam mocno :-D

Witam wszstkie Panie!!!
Dziewczynki, muszę wam powiedzieć, że właśnie zrobiłam testa i wyszło......Że bedziemy mieć maleństwo:tak::tak::tak:
W tzm momencie mam milion myśli na sekundę, właściwie to sama nie wiem co myśleć. Z jednej strony sie cieszę, a z drugiej potwornie boję...Ale jazda, będziemy mieć dzidziusia!!!!
Gratulacje lunia83, super mamy nastepna fasolke na forum. Wyobrazam sobie co musi sie dziac w Twojej glowie:-). Ale luzik, bedzie dobrze.

Czesc dziewczynki ja wpadla tylko na chwile bo ide dalej lezec :-( .U mnie ok jajnik mnie troche
wlasnie kuje wiec faolinka rosnie :-) .
Ja zostalam wlasnie sama z rodzicami bo M pojechal do Katowic na mecz pilki noznej :-(
ja jakbym mogla chodzic to pojechalabym z nim ale niestety nie moge :-( i teraz juz czekam na niego i mi zle ze go nie ma :-( i do kosciola nie moge isc :-( a tak bym se poszla .
Milego dnia i udanych staranek :-)
Witaj Dorotka! Nie smutaj sie mezus wroci raz dwa, a co do kosciloka, no to trudno, sila wyzsza, w domku tez sie mozna pomodlic. Zreszta ja mysle, ze Ty sie modlisz caly czas:blink:. Trzymaj sie!

Lunia tak z ciekawości zapytam...w ktorym dniu cyklu robiłas test? W sensie wiem że dzisiaj :-D ale ile dni przed lub po terminie @ jestes???

Lunia tak z ciekawości zapytam...w ktorym dniu cyklu robiłas test? W sensie wiem że dzisiaj :-D ale ile dni przed lub po terminie @ jestes???
Wczoraj miałam dostać @ ale nie dostałam ( choć byłam pewna że dostanę bo wszystkie objawy miałam )no i dzisiaj zrobiłam tesata i wyszło, że TAK:tak:

Phelania- witam w naszym gronie i trzymam kciuki, zeby zla @ nie wrocila :-)
Lunia gratuluje, zycze spokojnej ciazy
Dorotko lez spokojnie w lozeczku, maz niebawem wroci :-), co do kosciola to zgadzam sie z Migotka "sila wyzsza"
Witam, u nas podobnie jak u Adivy pogoda nieciekawa, na dodatek pada :-/ za godzinke ma przyjsc do mnie znajoma z coreczka to moze mi sie w domu chociaz troszke rozjasni od Małej :-) Zycze udanej niedzieli :)

DOROTKA, a prosze lezec nam grzecznie i wiecej nas nie straszyc !:-)

LUNIA Gartulacje!!!!!!! :tak:

PHELANIA witaj, trzymam kciukasy, zeby @ brzyducha nie przyszla.

Migotka, dzieki za przypomnienie info o wiesiolku. Tez sobie sluz podrasuje, a co!

ADIVA, wspolczesna trany nie sa juz obrzydliwe... Zreszta dla Malenstwa to nie takie swinstwa czlowiek przelknie.

Milego i leniwego niedzielnego popoludnia... Ja ide wykanczac te probne matury (z fizyki :baffled:) zanim mnie wykoncza...

reklama
Lunia GRATULACJE OGROMNE i spokojnej ciazy zycze ,Dbaj o Siebie i Fasolke:-);-):tak::-D:-D

Dorotko lezec prosze i sie nie przemeczac:tak::tak:

Maggi to milej pracki zycze,nie przemeczaj sie tylko za bardzo:-):-)

A co do pogody to z rana bylo sloneczko ,ale teraz niestety juz sie schowalo ,ale tak ogolnie to jest ciepelko:tak:

Do góry