reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

oj a ja nie trzymalam nigdy nozek w gorze ani poduszek tez nie mialam ppd pupa mam strasznie glupi nawyk ze zaraz wstaje i badzo czesto robie siku :-( to zle prawda?

[FONT=&quot]Ja kiedyś też biegłam do łazienki ale miałam wrażenie, ze wszystko wypada więc teraz nie wstaje, może to głupie ale tak robię. Kiedyś wyczytałam, że bardzo ważny jest orgazm kobiety, że coś się wtedy dzieje, że nasienie nie wypływa przez ok. 30 minut ale nie jest powiedziane, że kobieta nie mająca orgazmów nie zajdzie w ciąże. Po prostu robili jakieś badania nad znaczeniem orgazmu[/FONT]

reklama
[FONT=&quot]Ja kiedyś też biegłam do łazienki ale miałam wrażenie, ze wszystko wypada więc teraz nie wstaje, może to głupie ale tak robię. Kiedyś wyczytałam, że bardzo ważny jest orgazm kobiety, że coś się wtedy dzieje, że nasienie nie wypływa przez ok. 30 minut ale nie jest powiedziane, że kobieta nie mająca orgazmów nie zajdzie w ciąże. Po prostu robili jakieś badania nad znaczeniem orgazmu[/FONT]
Oj ja tez przestane odrazu biegac do lazienki bo moze wszystko ze mnie wyplywa juz nie wiem sama jak mam sobie to tlumaczyc :-( Moj M wraca dopiero za dwa tygodnie :-(

tez tak mysle wiec jak powinnam jednak troszke polezec ? :tak: ale ja zadaje glupie pytania wiem kochane ale was sie jakos nie krepuje :tak:

Ja po przytulaniu robię święcę a jak jest zmęczona to opieram nogi na ścianie, staram się nie robić gwałtownych ruchów. Później poduszka pod pupę, nogi mam lekko zgięte i złączone, czasem tak prześpię cała noc. Na początku trochę nie wygodnie a teraz się przyzwyczaiłam, poduszkę zawsze trzymam za łóżkiem i nazywam ją magiczną, żeby pomogła.

Ja po przytulaniu robię święcę a jak jest zmęczona to opieram nogi na ścianie, staram się nie robić gwałtownych ruchów. Później poduszka pod pupę, nogi mam lekko zgięte i złączone, czasem tak prześpię cała noc. Na początku trochę nie wygodnie a teraz się przyzwyczaiłam, poduszkę zawsze trzymam za łóżkiem i nazywam ją magiczną, żeby pomogła.
hehe trzeba bedzie wyprobowac za dwa tyg ale jak na zlosc pewnie nie bede miala dni plodnych :-(

ja zmykam robic obiadek dla familii:-) Glowa do gory Kochane i pamietajacie

"TO MOŻLIWOŚĆ SPEŁNIENIA MARZEŃ SPRAWIA ŻE ŻYCIE JEST TAK FASCYNUJĄCE.."

Ja jeszcze nie miałam monitoringu cyklu ale stwierdziłam, że najpierw spróbuje z testami owulacyjnymi, może one coś pomogą a jak nie to wtedy się zapisze na usg.

Chciałabym żeby się udało w tym cyklu:-)

reklama
A słyszałyście o tym żeby wziąć ciepłą kąpiel w dniu spodziewanej owulacji? Podobno pęcherzyk szybciej pęka wtedy. Nie wiem czy to prawda ale spróbuje w tym cyklu:-)

Do góry