niestety dostęp do necika będę miała dopiero w poniedziałek:-(, ale od razu wam napiszę. Trochę się boję bo już raz miałam podobne objawy tylko bez śluzu i się okazało, że pryma aprylis nie był taki jak chcieliśmy
.
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.
Nawet jeśli jesteś w ciąży to w dniu spodziewanej @ może teścik nie wyjść i po co się masz stresować ??? Lepiej zaczekaj , będzie pewniej
I pamiętaj z pierwszego rannego siusiu i najlepiej Quick Vue - jest najlepszy . Trzymam kciuki :-)
:-)

Zrób sobie chociaż jeden cykl. Zobaczysz że warto. Z tymi testami można oszaleć .Z różnych firm różnie wychodzą . Możesz się nimi posiłkować ale tylko monitoring da Ci 100 % obraz twojego cyklu . Jeśli masz taką możliwość u innego lekarza to nie wahaj się i ,, obejrzyj się od środka ,, 
:-)

ja też juz po wizycie no i mam nakaz odstawienia tabsów ze względu na przekroczone próby wątrobowe (x3)
w sumie mi to na reke może przyspieszy to pewne decyzje 

a kobietka jest o 3 specjalizacjach (ginekolog, onkolog, polożnik) więc chyba ma pojecie!