Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
bablyss no tez slyszalam ze przeboje sa z tymi obrączkami, kolezanke chcieli oszukac i męska obrączka była lżejsza od damskiej mimo iz prawie 3 razy większa pfff , cos ja tkneło i kazała sobie zwazyć tam na miejścu a tu takie jaja ze hej
więc ja juz bede uwazac 
eh.. ja tez mam teraz koncowe egzaminy na glowie , nic tylko siedze i sie ucze i prace pisze i jeszcze w pracy szkolenia, normalnie masakra !!
ide sie wykapac i zaraz chyba lulu jakies bo już mam dosyc
więc ja juz bede uwazac 
eh.. ja tez mam teraz koncowe egzaminy na glowie , nic tylko siedze i sie ucze i prace pisze i jeszcze w pracy szkolenia, normalnie masakra !!

ide sie wykapac i zaraz chyba lulu jakies bo już mam dosyc

nawet mnie tym zachowaniem zaskoczyl
zszywacz
No coz- tesknota...
dobrze ze sukienka miala kilka warstw bo bym miala smiesznie posladki skute!
a w dodatku to jest wyjazd do rodzinki i tez bym mogla / chciala jechac ale nie moge wziąśc wolnego bo i tak mi malo urlopu juz zostalo a małz ma 26 dni w roku a ja 20 i dupka!
ale nie moze tego dzis stwerdzic bo mam za późny dni cyklu obecnie, wiec mam sie zgłosic po @ jakos w 8-10 dc... powiedział oczywiście zebym sie nie denerwowała bo nie moze narazie stwerdzic tego napewno ale tylko moje jajniczki mu sie wydały lekko podejrzane ale to moze byc spowodowane ze juz taki pozny dc. Kazał zrobic badanie na prolaktyne i przyjśc po @...
nie mam męża!!! i ciągle siedze samiutka w tym bloczysku wstrętnym...tylko książki
), mężuś niedługo wróci a co do klapka hmm pewnie znajdzie się w najmniej oczekiwanym momencie