reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witam Wieczorową Porą:-D
Justynkoogromne gratulacje!!! Życzę spokojnej ciąży:tak::-D:tak::-D:tak:
Właśnie wróciłam od teściów. Wczoraj świętowaliśmy ich 50-te urodziny. Zabawa była super a ja wykorzystałam rodzinne spotkanie na wyściskanie mojego chrześniaka (4 latka) i jego braciszka (6 miesięcy) cudowne dzieciaczki:tak::tak::tak:.
Niestety moje boleści nie ustały:baffled:, boli mnie podbrzusze i prawy jajnik kłuje jak oszalały:zawstydzona/y::baffled::zawstydzona/y: nie wiem co się dzieję:no:, do planowanej @ pozostało jeszcze 10 dni:crazy:. Zaczynam się troszkę martwic:-:)baffled:

reklama
dziewczynki przepraszam was najmocniej, ale chce się poradzic I JUZ WAM GŁOWY NIE BĘDĘ ZAWRACAŁA!!!:tak:

Chcę wyslac tę piosenkę mojej przyjaciolce iprzez nasza - klase .Zrobilam tak:zaznaczylam prawym klawiszem, potem kopiuj, potem wkleilam w miejsce wiadomosci na naszej klasie.To ona to odslucha????????czy jak to się robi:-D???????????? przepraszam ze brak wiedzy:zawstydzona/y:

adolfina wiesz, juz kiedys pisalam na tym wątku o mojej kolezance.Jej opierwszym objawem ciąży byl wlasnie wzdęty brzuch.Duzo kobiet tak ma.Moja siostra tez.On nie rosnie, tylko jest wlasni taki wzdęty.Ja tez tak mam przed @.Wiem, ze latwo jest się nakręcic, ale to przeciez może byc fasolka.Bo skoro proby ku temu byly to dlaczego nie?i tego Ci życzę:tak::-) wiesz co?nie idzie mi z tą piosenka....A ja zrobilam sobie frytki, siedzę i jem:-D a moj mężus ma służbe i jestem sama,wlasnie zadzwonil z wyznaniem ze chce miec dzidziusia...a co ja mu poradze...jak nie wychodzi:zawstydzona/y:
czemu ci nie wychodzi , musisz wstawic kursor za linkiem , zaznaczyc go myszką i kliknac prawym przyciskiem myszy kopiuj , w ktorym miejscu Ci nie wychodzi??

..................

no czyli powinno byc dobrze
o i widze suwaczek Ci wyszedł , nie przepraszaj kazdy sie kiedys uczy , bedzie coraz lepiej

Ostatnia edycja:
Witam Wieczorową Porą:-D
Justynkoogromne gratulacje!!! Życzę spokojnej ciąży:tak::-D:tak::-D:tak:
Właśnie wróciłam od teściów. Wczoraj świętowaliśmy ich 50-te urodziny. Zabawa była super a ja wykorzystałam rodzinne spotkanie na wyściskanie mojego chrześniaka (4 latka) i jego braciszka (6 miesięcy) cudowne dzieciaczki:tak::tak::tak:.
Niestety moje boleści nie ustały:baffled:, boli mnie podbrzusze i prawy jajnik kłuje jak oszalały:zawstydzona/y::baffled::zawstydzona/y: nie wiem co się dzieję:no:, do planowanej @ pozostało jeszcze 10 dni:crazy:. Zaczynam się troszkę martwic:-:)baffled:
Madzio dzieki za gratulacje :) Ja tu zamierzam was odwiedzac i trzymac kciuki za was:)
Witajcie dziewczynki :-):-)

Justynko- OGROMNE GRATULACJE KOCHANA...:tak::laugh2:

Noi zaczynaja sie Majowe FASOLECZKI ;-):tak:

A u mnie dzien jak co dzien.... wczoraj tak sie wyszalelismy z moim M ze chyba za wszystkie czasy :laugh2: ( oczywiscie nie musze podkreslac jak szalelismy ) ;-):laugh2::laugh2::laugh2:
Ja juz po obiadku, teraz troszke relaxu, bo jutro juz do pracy :wściekła/y:
A co do tempki to ja tez mam jakies dziwne skoki :dry: tylko ze ja testuje dopiero 8 lub 9 wrzesnia:sorry2:
Ostatnio ciezarna przyjaciolka dala mi test ciazowy ( bo jej sie juz nie przyda) i nosila go caly dzien przy brzuszki twierdzac ze go zaraza fasolka :-p ale sie wtedy usmialam :laugh2:
w kazdym badz razie milej niedzieli wam zycze.....papa....
hihihi oby ten testik faktycznie przyniosl Ci duzo szczescia :-p Dzieki za gratulacje :-D
Miałam się jeszcze spytać Justynko czy masz jakieś objawy ciążowe? Czy przeczuwałaś już coś przed testem?
Objawy to mialam jak to napoczatku myslam "urojone":-p Ale jednak okazaly sie prawdziwe, pierwsze to byla wysoka temperatura powyzej 37.0 stopnii pozniej okres mi sie nie pojawil - a mam reguralny i przy tym sluz bialego koloru, no i w sumie niedawno mialam plamienia, i dziewczyny mi powiedzialy ze to moze byc plamienie spowodowane zagniezdzaniem sie zarodka w macicy. Ale tak jeszcze zalaczam link ktory znalazm i tutaj dziewczyny pisza o swich objawach Starania o dziecko-Forum kobiet:ciąża,rodzina,dzieci,zdrowie,uroda,plotki. :: Zobacz temat - Pierwsze objawy ciąży
Gratuluje majowej mamusi!!! Życzę spokojnej ciąży i zdrówka!!! :-)

A jeśli chodzi o mnie.. to starania się odbyły i teraz pozostaje tylko czekać ;-) ale coś mi się wydaje, że nie wytrzymam tak długo by czekać na domowy test płytkowy i jego wynik.... myślałam, żeby zbadać stężenie gonadotropiny we krwi, ale nie jestem pewna po ilu dniach od zapłodnienia test będzie wiarygodny? Znalazłam w necie, że 7 dni, ale lekarz mi mówił, że 14.. :baffled: wiecie ile mam czekać? No i jeszcze jedno.. muszę robić takie badanie odpłatnie w prywatnej klinice czy zrobią mi gdzieś za darmo? (jestem z warszawy)

Dziękuję za miłe powitanie na forum
i trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamuśki!!
:-)
Dzieki Norma - trzymam kciuki za Ciebie :)
Moje Gratulacje:) Życzę miłej spokojnej ciąży:)
No ja niedługo też będę testowała, bo ostatni raz @ miałam 23.07 ale moje cykle ostatnio sa co 32-35 dni więc jeszcze kilka dni poczekam z testem bo coś podbrzusze mnie strasznie boli i mam takie jakieś dziwne skurcze:(
Chciałabym też dołaczyc do tych majowych mamusiek:)
Kina koniecznie daj znac oj lap moje fluidki zebys tez do majowek dolaczyla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
czesc dziewczyny

Ja wlasnie wrocilam do domu, bylismy u mojego taty i na urodzinkach synka siostry.
Justyna wielgachne gratulacje!!!spokojnej ciązy bez komplikacji i z mnustwem kopniaczkow!!:tak::-)
.
Dzieki Bablyss:-D
alez tu nudy nikogo nie ma, a ja umieram z glupoty mialam nie szukac objawow a one same przychodza mam wielki nadety brzuch az M zauwazyl ze przytylam glupie to bo przeciez brzuch nie rosnie tak szybko no i zeby bylo wesolo meczy mnie zgaga koszmar wiem ze to wszystko nie realne ale i tak czuje sie koszmarnie ciagle jestem glodna a jak zjem to meczy mnie bol zoladka czy jak to tam nazwac tak mnie uciska :crazy: i przez to wszystko ze mam nadzieje to nie biore zadnych lekow oj ale to meczy:baffled: cos bym zjadla tylko nie wiem co i siedze sobie i mysle :confused:
Adolfina koniecznie zajrzyj na ta stronke- tutaj dziewczyny dokladnie opisuja swoje objawy :) Starania o dziecko-Forum kobiet:ciąża,rodzina,dzieci,zdrowie,uroda,plotki. :: Zobacz temat - Pierwsze objawy ciąży Kochana kiedy ty testujesz? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Lap fluidki :-p

Do juterka kobitki spokojnej nocki wam zycze

ach justynko dziękuję Ci bardzo:-D:-D:-D:tak:dopiero wstawilam,bo nie umialam wczesniej:tak:widzę że uz zapisalas się do mamuś majowych:-) ale suuuuuuuuuper!!!masz już dzieciaczka?? a co bys chciala?

Czesc Dziewczyny

Przyszlam zameldowac dwie piekne krechy :-D
Az nie moge uwierzyc ze sie nam tak szybko udalo.przesylam wam tysiace fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trzymam kciuki za wasze testowanka
buziaki

Moje gratulacje :-D:-D:-D

mialam nie szukac objawow a one same przychodza mam wielki nadety brzuch az M zauwazyl ze przytylam glupie to bo przeciez brzuch nie rosnie tak szybko no i zeby bylo wesolo meczy mnie zgaga koszmar wiem ze to wszystko nie realne ale i tak czuje sie koszmarnie ciagle jestem glodna a jak zjem to meczy mnie bol zoladka czy jak to tam nazwac tak mnie uciska :crazy: i przez to wszystko ze mam nadzieje to nie biore zadnych lekow oj ale to meczy:baffled:
Ja niestety nie mam żadnych objawów ani zgagi ani powiększonych piersi z żyłkami tylko od czasu do czasu brzuch zaboli ale boje się, że to tylko moja psychika mnie tak wystawia na próbę:dry:
Mam nadzieje, że Twoje objawy okażą się ciążowe :tak:

a moj mężus ma służbe i jestem sama,wlasnie zadzwonil z wyznaniem ze chce miec dzidziusia...a co ja mu poradze...jak nie wychodzi:zawstydzona/y:
W końcu wyjdzie ;-);-);-)

.Niestety moje boleści nie ustały:baffled:, boli mnie podbrzusze i prawy jajnik kłuje jak oszalały:zawstydzona/y::baffled::zawstydzona/y: nie wiem co się dzieję:no:, do planowanej @ pozostało jeszcze 10 dni:crazy:. Zaczynam się troszkę martwic:-:)baffled:
To na pewno nic złego może fasolka przygotowuje sobie domek ;-) Ja do @ mam 7 dni a brzuch czasem pobolewa jak na @. Musimy czekać. Nie zamartwiaj się wszystko będzie dobrze.

Bablyss śliczny suwaczek :-D

reklama
Do góry