katarzynak83
Majowe mamy'09
To dziwna ta babka byla, ze powiedziala ze na czczoKatarzynak bety napewno nie trzeba robić na czczo, można zrobić o każdej porze![]()

Ja i tak rano sie wybieram, moze uda mi sie poprosic aby wynik byl na cito ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To dziwna ta babka byla, ze powiedziala ze na czczoKatarzynak bety napewno nie trzeba robić na czczo, można zrobić o każdej porze![]()

Taki wiec przesylam fluidki i napisze co powie mi lekarka jutro
Czesc dziewczynki!Ja juz sie poddalam i zwatpilam,ze to fasolinka we mnie sie zagniezdzila,
No i dzis tak z glupia fran zrobilam test i.....II!!!!
Taki wiec przesylam fluidki i napisze co powie mi lekarka jutro
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

witam dziewczynki
bardzo chcialabym aby okazalo sie ze ciazowe.. w srode wieczorem wyjezdzamy na nasza podroz poslubna...
i teraz mysle tylko o tym
GRATULUJĘNo i dzis tak z glupia fran zrobilam test i.....II!!!!

Skarbie życzę Ci z całego serca aby to była malutka fasoleczka ;-) Udanej podróży tylko nie opalaj się za bardzo (można przykryć brzuszek apaszką) i pij dużo wody ale butelkowanej(żebyś się nie odwodniła).a ja dalej temperaturka podwyzszona , dzis rano 37,4, plus zgaga czesto, czeste odbijanie..i bol podbrzusza ale to nie codziennie i bol glowy.. i to wszytskie objawy jakie mam,, choc nie wiem czy ciazowebardzo chcialabym aby okazalo sie ze ciazowe.. w srode wieczorem wyjezdzamy na nasza podroz poslubna...
![]()
witam dziewczynki
lilu19- oj nie poddawaj sie kochanie,, nadejdzie szybciej niz myslisz:-)
a ja dalej temperaturka podwyzszona , dzis rano 37,4, plus zgaga czesto, czeste odbijanie..i bol podbrzusza ale to nie codziennie i bol glowy.. i to wszytskie objawy jakie mam,, choc nie wiem czy ciazowebardzo chcialabym aby okazalo sie ze ciazowe.. w srode wieczorem wyjezdzamy na nasza podroz poslubna...
![]()

Kochana,to byl pierwszy cykl,w ktorym sie stralismywitam dziewczynki
po pierwsze katarzyna_s - ogromne gratulacjei lapie fluidki, mam pytanko ile sie staraliscie i czy mialas jakies problemy???
![]()
Do tego tak na chybil-trafil,bo @ nie za bardzo regularne mam;-)Ale teraz jakos czulam sie inaczej....Zaczelo sie od tego,ze zaczelam miec laktacje i mleczko mi lecialo po scisnieciu sutkow
I lekarz powiedzial,ze to moze byc pierwszy objaw ciazy,albo problem z hormonami.Dlatego mialam badanie krwi i badanie na hormony.Wyniki odebralam w srode,ale tylko pigula mi powiedziala,ze wszystko ok i doktor jest zadowolony i nie chce mnie w zwiazku z tym widziec,bo nie ma potrzeby
Ale i tak zarejestr. sie na poniedzialek(jutro)zeby to wyjasnic...No a dzis wyszly dwie krechy!!!!!!
:-):-)A jutro biegusiem do lekarza,bo uwierze jak profesjonalista mi powie,ze test daje pewna ciaze...Narazie sie boje,ze nie wiem....ze to cos innego...Jakis blad...Nie wiem
Jutro rano jeszcze powtorze tescik dla pewnosci
),wieksze pragnienie,duzzzzzzzzzze piersi,no i jakos mi ciezej,mecze sie szybciej,a no i podstawa-brak @....