reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

właśnie mi się przypomniało, że jak staraliśmy się o pierwsze dziecko to staranka trwały ponad dwa lata według wszystkich możliwych sposobów (co drugi dzień, codziennie, nogi do góry itp.), a w efekcie w ciążę zaszłam w miesiącu w którym kochaliśmy się tylko RAZ,, bo tak się złożyło i było to raz a skutecznie :-) i dzięki temu wiem dokładnie kiedy mój syncio został poczęty :baffled::rofl2: a do tego było to w jakimś absurdalnym terminie, kiedy bym się bardziej miliona w lotto spodziewała niż ciąży:laugh2:

reklama
Ja mierze temp. i obserwuje śluz oraz szyjke (choć z tą szyjka jest mi troche ciężko - zazwyczaj nie umiem jej znaleźć). Dzięki mierzenie temp i obserwacji sluzu, wiem kiedy mogę się spodziewać owulacji oraz czy dostane okres czy nie.
Testy owulacyjne były dodatkiem potwierdzającym - czsem pokazywały troche wcześniej ż ejest owulacja niz wynikałoby to z z moich obserwacji - tak czy siaj jak do tej pory nie wyszło (byc może jest to spowodowane moimi wcześniejszymi operacjami - co opisąłam w osobnym watku Cysty).
powodzneia wszystkich staraczką i gratuluje zmiany kategori ze staraczki na kobiete ciężarną :D

katarzynka83 to teraz dziewczyno odetchnij :tak:a te plamienia to najpewniej wynik zagnieżdżania się fasolki, zresztą wiele dziewczyn na forum pisało o takich plamieniach w terminach miesiączki

katarzynka83 to teraz dziewczyno odetchnij :tak:a te plamienia to najpewniej wynik zagnieżdżania się fasolki, zresztą wiele dziewczyn na forum pisało o takich plamieniach w terminach miesiączki

No właśnie zamierzam zaraz wertować fora ;-) Mam nadzieje ze to nic powaznego, zwlaszcza ze nie ma krwi w tym sluzie... tylko jakby taka resztka @... jesli jutro mi nie przejdzie to bede starala sie wbic do jakiegos lekarza ale jest ciezko bo tak jak pisalam ciezko sie zapisac gdziekolwiek...

Rany, nie moge w to wszystko uwierzyc...:sorry2: jeszcze niedawno lekarka oswiadczyla mi ze w ogole nie mam owulacji i zbyt wysoka prolaktyna bedzie mi utrudniac zajscie w ciaze...

Kochane, trzymam za Was bardzo mocno kciuki!:tak::tak::tak: Powodzenia w "staraniach"!!!
PS teraz moge z czystym sumieniem polecic testy owulacyje, zwlaszcza jesli ktoras z Was ma dlugie cykle, mnie one bardzo pomogly...

katarzynak gratuluje Ci skarbie z całego serca! nie przejmuj się na zapas. Jeśłi będzie cos Cię niepokoiło to idź po prostu do lekarza zeby sie uspokoic. Spokojnych 9 miesięcy i błyskawicznego zakończenia;-);-)a teraz kochana zmykaj na forum mamusie majowe;-);-)ale odwiedzaj nas tu czasami i trzymaj kciuki za wszystkie staraczki!!!!!!!!

Katarzynka to chyba trzeba jednak będzie się do tych testów owulacyjnych przekonać :-D:-D:-D
Ja jak już kupiłam to potestuje sobie w tym cyklu codziennie i zobaczymy czy sie potwierdzi z moimi przypuszczeniami co do terminu owu

reklama
Do góry