Witajcie dziewczyny... Ja dzisiaj dalej w łóżku... co prawda minęła gorączka, ale wywaliło mi węzły chłonne.... dzwoniłam do swojej internistki i kazała mi się jutro stawić po antybiotyk jesli będą sie powiększac... :-(
Kinguś jesli chodzi o @ to jeszcze nie przyszla, cały czas mam śluz jasnobrązowy ale że tak powiem bez "wycieków". na bieliznę.....
co więcej zrobiłam dzisiaj test, właściwie z dwóch powodów - chce wiedzieć co się dzieje, druga sprawa choroba i ew. to czy będe mogła brać antybiotyki...
Wyszła jedna kreska, tego sie spodziewalam... co prawda nie robilam z porannego moczu ale wydaje mi się że już byłoby coś widać. Chociaż z tymi testami to tak różnie bywa..... @ powinna być pojutrze wg wyliczeń..
Zastanawiam sie o co chodzi... dziewczyny a może to ma coś wspólnego z luteiną, tzn jej niskim poziomem?.........
Kinguś jestem przekonana, że jutro zobaczysz serduszko.... ;-)
Katarzynak ja bym pewnie nie wytrzymała i umówiła się jakos zaraz po 2 tygodniach
Nenius prawda, prawda..... jak sie czegoś chce to własnie tak bywa....
Kinguś jesli chodzi o @ to jeszcze nie przyszla, cały czas mam śluz jasnobrązowy ale że tak powiem bez "wycieków". na bieliznę.....
co więcej zrobiłam dzisiaj test, właściwie z dwóch powodów - chce wiedzieć co się dzieje, druga sprawa choroba i ew. to czy będe mogła brać antybiotyki...
Wyszła jedna kreska, tego sie spodziewalam... co prawda nie robilam z porannego moczu ale wydaje mi się że już byłoby coś widać. Chociaż z tymi testami to tak różnie bywa..... @ powinna być pojutrze wg wyliczeń..
Zastanawiam sie o co chodzi... dziewczyny a może to ma coś wspólnego z luteiną, tzn jej niskim poziomem?.........
Kinguś jestem przekonana, że jutro zobaczysz serduszko.... ;-)
Katarzynak ja bym pewnie nie wytrzymała i umówiła się jakos zaraz po 2 tygodniach
Nenius prawda, prawda..... jak sie czegoś chce to własnie tak bywa....

jedynie te zaparcia sa okropne bo nie mozna isc do wc..z dolegliwosci ciazowych jedynie te zaparcia, bol glowy, odbijanie , zgaga i mdlosci byly ale przeszly... i widac znaczna poprawe cery - hormonki pracuja
kurcze martwie sie zbey wszytsko bylo ok.. zeby dziudzius sie rozwijal prawdilowo tak batdzo bym chciala :-( na usg dopeiro 20 pazdziernika ide..
gdyby nie to ze @ u nich sie nie pojawila to by nawet nie wiedizaly ze maja fasolke pod serduszkiem