adolfina
Fanka BB :)
Morelka pisalas wczesnij ze masz wysoka prolaktyne a pamietasz ile mialas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

;-);-);-)nie jestem ale jak bedziemy zafasolkowane to mozemy sie umowic nawet na uralu:-)jesteśmy umówione!Ty tez w W-wy jestes?
plan jest super teraz do realizacjiKochane dziewczynki! Jesteście wspaniałe... już dół mi troche mija...zrobiłam zakupy na allegro (kupiłam 4 obrusy) :-):-):-) i pewnie znów sie zdołuje jak będe musiała za nie zapłacić ale co tam... :-) poza tym obmyślam taktyke
na następny miesiąc: poczekam aż przyjdzie @ ... i zaczynam staranka, w czasie tego cyklu zrobie sobie badania hormonków o których pisałyście, żeby sie upewnić że wszystko jest ok... i będe mierzyć temp i robić testy na owu i łykać wiesiołek a mojego M napychać witaminkami :-) no kurcze musi sie udać... a jak sie uda to na święta (przed życzeniami) powiemy wszystkim o dzidziusiu! O! kurcze znow mi łzy lecą, może to przed @ taka nastrojowa jestem...
a jeśli by sie nie udało (chociaż pewnie sie uda) to po tym cyklu polece do mojej gin z kompletem wyników i niech ona działa dalej bo 15 stycznia mam urodzinki i w prezencie chce dzidziusia i NIC INNEGO!
Dobry plan?![]()
nie mam pojecia i tez nie mam jeszcze normalnej@ tylko taki brunatny sluz ale to pewnie kwestia czasu nie ma co robic sobie nadzieji tyllko bedzie problem z obliczeniem dni z owuDziewczyny powiedzcie mi ,czy jest wogole mozliwe,aby test digi.sie mylil?mam straszny metlik w glowie.@jak nie bylo tak nie ma.co chwile latam do kibelka,bo mysle,ze to juz @,a to caly czas tylko sluz.ale ja mam jazde,ale spokojnie juz sie nastawilam na staranka w tym miesiacu.;-);-);-)
Czesc dziewczynki!ja juz po tescie(oczywiscie negatymnym).@ ciagle nie ma ,ale napewno sie pojawi.bole brzucha jak na @ juz minely.nic z tego nie rozumiem.jest mi smutno i niedobrze.robilam test digitalny,wiec nie mogl sie pomylic.:--
-(
Nie martw sie emma, ja też już po teście... i jak zwykle I i :--(nawet śladu nie ma tej drugiej, a ja sie głupia łudziłam że może być inaczej.. :-
-
-( ide sobie popłakać :-
-
-
-(

Jestem i ja a wiec tak:
zrobilam test, patrze i jedna kreska
ale mondra lilu postanowila go rozbroicprzy przyglada sie i co widzi cien drugiej kreseczki jeszcze jasniejszy niz poprzedni ale jest
wodaje mi sie ze to moja wyobraznia dzialaja poprostu chce ja widziec i ja widze
![]()

a i jeszcze Lilu mysle ze to bardzo wczesna ciaza i baaardzo maly poziom hormonkow , wiec proponuje poczekaj lub zrob bete, bo chyba sie niz zdazaja takie jasne kreski 2 razy, a zresza to nie ty wkleilas ostatnio testy z takimi slabymi kreseczkami, mysle ze twoj bardzo do tamtych pauje![]()
Ja też na początku miałam brunatny śluz i obliczanie owu to przy tym zagadka, tym bardziej że jestem dzien po @ i już pojawia sie przezroczysty śluz, dlatego teraz z M będziemy kochać się co dwa dni przez ok dwa tygodnie, może to zadziała
Tak w ogóle, dziewczyny jak to jest z badaniem pozycji szyjki macicy do owulki przy tyłozgięciu. Piszą że przy dniach płodnych jest do przody, czyli co, bardziej w stronę pęcherza a przy dniach niepłodnych ułożona jest w stronę moich plecków
Kiedyś sprawdzałam przez cykl i zdaje mi sie że prawie cały czas jest w tył
Czym więcej metod tym większy mętlik w głowie. Tylko jeszcze testów na owu nie próbowałam, ale jak teraz nie wyjdzie to chyba zamówię netem bo w aptece strasznie drogo

i bardzo dobrze, ze tu należymy - prawda? !!!
????? NO WŁASNIE!!!

:-)

:-)

), wciskamy się w sexi bieliznę, (koronki, lateks, skórę - to już według uznania
) , uwodzimy naszych M i relaksujemy zmysły i ciało i .... do dzieła!!!!! Potem wisimy na nietoperza kilka minut -niby ze tak nam wygodnie, albo taka moda
i szczesliwe zasypiamy.....:-) I po podjęciu takich kroków na pewno jak obudzimy się pewnego pięknego dnia - okolo 2 tygodnie po tej ceremonii (w międzyczasie też się budzimy codziennie, ale tylko po to by się codzinnie uśmiechac do swiata i byc przepelnione błogością i pogodą ducha) i wowczas moja kochane posypią się II. 
;-)