reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Witam... oj dawno mnie tu nie było...

Kropeczko ... dzięki, ze o mnie pamiętasz...uwielbiam czytać Twoje posty, zawsze mi humor poprawiają i jeśli mam zaległości (tak jak teraz) to od razu wiem co u kogo słychać, tak skrupulatnie odpisujesz.

Rzadko tu zaglądałam przez ostatnich kilka dni, bo... nie chce się nakręcać... @ jednak przylazła, własnie się kończy... miałam iśc do ginka, ale nie poszłam.... myslę sobie , ze z lekami zawsze zdążę, a ona nie dawał mi skierowania na żadne badania, to bez sensu... i tak... jeszcze ten cykl mierzę temp, bo kupiłąm wiesiołek i syropek, to nie chce przegapic owu, a potem to już wyrzucam termometr i co ma być to bedzie, może do końca roku sie uda, a jak nie to wtedy rozejrze się za nowym ginem....

3mam za Was kciuki Laseczki!!! Pozdrawiam

Dzięki Kropeczka! ;-))) Za tydzień mam dostać @ czy mogę już wykonać test z krwi???
Betka pokazuje ciąże średnio juz 10 dni po zaplodnieniu - jesli wiesz kiedy mialas owulacje i kiedy moglo ojsc do zapłodnienia to oblicz i jak minęło juz okolo 10dni -to możezsz robić betę...dobrze też ją powtórzyć po 2 dniach by sprawdzić czy przyrasta -powinna ostro piąc sie w góre z dnia na dzien:-)
pozdrawiam kochana i trzymam kciuki!

Ja juz uciekam z forum, ale bedę jeszcze wieczorem - więc nie leniu****cie tylko piszcie...zebym miala co podczytac!

Witam... oj dawno mnie tu nie było...

Kropeczko ... dzięki, ze o mnie pamiętasz...uwielbiam czytać Twoje posty, zawsze mi humor poprawiają i jeśli mam zaległości (tak jak teraz) to od razu wiem co u kogo słychać, tak skrupulatnie odpisujesz.

Rzadko tu zaglądałam przez ostatnich kilka dni, bo... nie chce się nakręcać... @ jednak przylazła, własnie się kończy... miałam iśc do ginka, ale nie poszłam.... myslę sobie , ze z lekami zawsze zdążę, a ona nie dawał mi skierowania na żadne badania, to bez sensu... i tak... jeszcze ten cykl mierzę temp, bo kupiłąm wiesiołek i syropek, to nie chce przegapic owu, a potem to już wyrzucam termometr i co ma być to bedzie, może do końca roku sie uda, a jak nie to wtedy rozejrze się za nowym ginem....

3mam za Was kciuki Laseczki!!! Pozdrawiam
No jesteś nareszcie!!! tak się zastanawialam kiedy tu się pokaze znowu Twoja sliczna buźka i uśmieszek Twojego synka....
Elizabeth -popieram decyzje...bierz sie za wiesiołka, potem za meżulka! Przykro mi ze @ przylazla, ale moze i lepiej, bo mialas tam jakis stan zapalny ostatnio przecież, a tak to spokojnie podleczysz wszystko co trzeba i do dziela! Moze jeszcze do zestawu dorzuc tescik owulacyjny, coby nie przegapic szansy? trzymam kciuki!!!
Pozdrawiam Cie kochana serdecznie, dzięki za miłe slowa i do nastepnego-nie nakręcaj się, ale wpadaj czesciej...tak milo jak jesteś!
Ok Kochane po raz kolejny mowie ze uciekam z forum....... bo z domu nie wyjdę....
PA!

Płodne dni miałam między 30 pażdziernika a 7 listopada...tak mi się wydaje.. @ zaczął mi sie 19 pażdziernika.. moje cykle to od 28 do 31 dni... nie za szybko na to badanie??

Pewnie! Zrób ten test jak najszybciej. Po co sie denerwować..;-) ja chyba jutro uderzę do laboratorium.. he he;-)) tydzień czekania na @ to cała wieczność dla mnie...

reklama
Do góry