@Mecenasowa27 gratulacje, widać druga kreskę bez problemu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....Zobacz załącznik 1232168
Widaćja bym pomyślała że to błąd fabryczny
kurczę na żywo pewnie bardziej widać nie ? U mnie to samo wczoraj było ! Na żywo widać w miarę ładnie a telefonem ciężko zrobić wyraźne zdjęcie ! Ja wczoraj jak córka usnęła ( jak tatuś wyjeżdża to Maja lokuje się w Naszej sypialni ) to jeszcze raz oglądałam test
a teraz znowu obudził mnie ten paskudny głód aż mi niedobrze ...
![]()
Pewnie ze kreske widacDziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....
Wow!!!! SuperDziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....Zobacz załącznik 1232168
Dziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....Zobacz załącznik 1232168
Gratulacje i życzę spokojnej, zdrowej ciąży.