Kaamilaaa
Fanka BB :)
Próbuje się dobudzic [emoji14]Dzień dobry:* jak tam poranek
Czuje sie juz chyba troche lepiej, wczorajsza tabletka chyba cos zadziałała [emoji57]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Próbuje się dobudzic [emoji14]Dzień dobry:* jak tam poranek
Zgadza się że jest najgorszy.... To ja już chyba wolę czekanie na owulacje i same starania.... Przynajmniej jest miłoNo i zostało mi 10dni do @, najgorszy czas [emoji849]
Najgorzej jak ten test już w domu jestWitam w niedzielny poranek. Ja zamierzam testować w piątek dopiero Ale też już mnie korci żeby wcześniej. Póki co nie kupiłam jeszcze testu to może jakoś wytrzymam do piątku Ale szczerze mówiąc jakoś kiepsko to widzę... No ale nadzieja jest![]()
Myślę że to bardzo dobra decyzja a w co celujecie, synka? Bo jeśli tak to ja mam synka a przytulnie było dwa dni przed owulacja a wyszedł syn, według internetow powinna być córka xD nam było wszystko jedno a wyszedł synus
Mi marzy się córeczka jednak nie będę próbować na siłę, co będzie to będzieChcieliśmy celować w chłopca córkę już mamy [emoji7] ale teraz to już płeć nie ma znaczenia [emoji6]
Nam też marzy się chłopiec bo mamy córkę ale bedzie co ma być. Jesli druga córeczka to też super. Zobaczymy co los przyniesieChcieliśmy celować w chłopca córkę już mamy [emoji7] ale teraz to już płeć nie ma znaczenia [emoji6]
Ja tez bym chciala corke [emoji7] nawet imie juz mam wybrane jesli by sie udało [emoji23]Mi marzy się córeczka jednak nie będę próbować na siłę, co będzie to będzie![]()
Pochwal się jakieJa tez bym chciala corke [emoji7] nawet imie juz mam wybrane jesli by sie udało [emoji23]