Aggs
Fanka BB :)
Nie bedzie :*Czuję, że znając mój pech pies będzie zarażony...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie bedzie :*Czuję, że znając mój pech pies będzie zarażony...
To dobrze że świadków macie takich, którym zależy i można na nich liczyć!A jej to można mówić to jak grochem o ścianę. Nie odzywam się do niej po prostu. A świadek nasz powiedział, że jak taka jest to niech swoje piękne 4 litery bierze w troki i spada. Powiedział też nam, że mamy sobie wybrać datę jaka nam będzie pasować a oni się dostosują i będą na pewno.I to żaden przyjaciel narzeczonego tylko po prostu kumpel z pracy. A w razie czego, to jego dziewczyna nam poświadkuje.
Wracając do psa, no kurcze ciężko mi się ogarnąć, boje sie jak cholera więc stąd czarne myśli.![]()
Chyba kazdy mysli, ze zajsc w ciaze jest tak latwo. Ja tez.mam nirplanowala corke i nawet za bardzo nie wiem.jak to mozliwe, ze wtedy zaszlam w ciaze [emoji23][emoji23][emoji23] a teraz jak chce, to se ne da.Ja już mam synka w czerwcu skończy 4 latka to była ciąża nie planowana ale bardzo się cieszyliśmy mimo że miałam 17 lat a teraz chcieliśmy rodzeństwo dla niego ale coś nie wychodzi nam, wcześniej myślam że zajść e ciążę to jest raz dwa ale się bardzo myliłam.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma badań dla ludzi, muszę czekać 3 tygodnie aż poobserwują psa. W ogóle każdy lekarz mówi, nawet Ci z centrum chorób zakaźnych mówią, że nie potrzeba tak szybko szczepienia... A ja najchętniej już bym się zaszczepiła, pi co czekać. W innych województwach dają szczepionki nawet jeśli pies był szczepiony...
A tu dostałam informację, że jak pies 'znany' i jest pod opieką weterynarzy na obserwacji to nie trzeba jeszcze dawać zastrzyków. Jutro zadzwonię do innego cenrtrum chorób zakaźnych.Mnie jako dziecko ugryzł jamknik i miałam zastrzyki od razu.
A tu dostałam informację, że jak pies 'znany' i jest pod opieką weterynarzy na obserwacji to nie trzeba jeszcze dawać zastrzyków. Jutro zadzwonię do innego cenrtrum chorób zakaźnych.