Hej,
U nas słonecznie i ciepło. Tak mi się rano wstawać do pracy nie chciało po wolnym ale co zrobić.
Złożyłam wniosek o wczasy pod gruszą na wyjazd sierpniowy.
Ja jeszcze nie miałam owulachi w tym cyklu. Śluz plodny nic odczucia nic, temperatura niska (chociaż miałam 4 dni luki w mierzeniu) a dziś 19 dc.
Mamy zamiar auto zmienić i teraz mamy zgryz czy od razu 7 odobowe kupic czy 5. A jak dziecka jednak nie bedzie to po co duże auto a z drugiej strony kupic suwa mniejszego a tu powiekszy się rodzina. Mąż twierdzi, że auto zawsze można zmienić i kupimy mniejsze a ja twierdzę, że praktycznej wieksze....
...przyznam się Wam szczerze, że mam teraz chwilę słabości i nie wiem czy wogole jest sens myśleć o przyszłości, kolejnym dziecku. Oglądałam wczoraj wozki głębokie i tak jakoś sama nie wiem dziawnie zrobiło . Chciałabym nie chcieć dziecka. Zazdroszczę tym kobietom, które już nie noszą tego pragnienia w sobie, są zdecydowane. Czasami myślę, że po co mi to znowu? Pieluchy, ulewania, wstawania w nocy, ryki, zabkowania. To jest silniejsze. Może kotka sobie sprawie jako substytut dziecka i mi ulży nanchwile. To jest chore.
Przepraszam za wywód ale musiałam...