1
174974
Gość
Który to już cykl starań, wiek, ile masz już dzieci.Nie otwiera mi sie link do listy. Czy możesz napisać jakie dane potrzebujesz?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Który to już cykl starań, wiek, ile masz już dzieci.Nie otwiera mi sie link do listy. Czy możesz napisać jakie dane potrzebujesz?
![]()
O a jakbym mogła Cię poprosić to wklej w sygnaturę ten link co ja mam, jest skrócony bo te linki z onedrive są tak długie jak z googla@leeleeth śliczny synekPo suwaczku wnioskuję, że jest z 2 września?
Moja córka z 2 kwietnia
@Migdalove już ogarnęłam, dziękuję za pomocU mnie możesz wpisać na razie wiek 20 lat. Cykl -12 bo starania za równy rok zaczynamy haha a ostatnią @ na razie odpuśćmy
Edit i 1 dziecko córeczka![]()
O a jakbym mogła Cię poprosić to wklej w sygnaturę ten link co ja mam, jest skrócony bo te linki z onedrive są tak długie jak z googla![]()
O a jakbym mogła Cię poprosić to wklej w sygnaturę ten link co ja mam, jest skrócony bo te linki z onedrive są tak długie jak z googla![]()
Korzystasz z telefonu z komputera?
Okej zrobione.Nie ma sprawy, weź mi tam dodaj jakiś minus do cyklu starań bo wychodzi że ja już 12 cykli się staram o maluszka a za 12 cykli mam zamiar dopiero zacząć się staraćNie chciałabym żeby powtórzyła się sytuacja jak z córką
Co do dzieci to ja bym wpisała po prostu ilość np 1, 5 itp albo ewentualnie płeć + rocznik![]()