1
174974
Gość
Który to już cykl starań, wiek, ile masz już dzieci.Nie otwiera mi sie link do listy. Czy możesz napisać jakie dane potrzebujesz?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Który to już cykl starań, wiek, ile masz już dzieci.Nie otwiera mi sie link do listy. Czy możesz napisać jakie dane potrzebujesz?
![]()
O a jakbym mogła Cię poprosić to wklej w sygnaturę ten link co ja mam, jest skrócony bo te linki z onedrive są tak długie jak z googla@leeleeth śliczny synekPo suwaczku wnioskuję, że jest z 2 września?
Moja córka z 2 kwietnia
@Migdalove już ogarnęłam, dziękuję za pomocU mnie możesz wpisać na razie wiek 20 lat. Cykl -12 bo starania za równy rok zaczynamy haha a ostatnią @ na razie odpuśćmy
Edit i 1 dziecko córeczka![]()
O a jakbym mogła Cię poprosić to wklej w sygnaturę ten link co ja mam, jest skrócony bo te linki z onedrive są tak długie jak z googla![]()
O a jakbym mogła Cię poprosić to wklej w sygnaturę ten link co ja mam, jest skrócony bo te linki z onedrive są tak długie jak z googla![]()
Korzystasz z telefonu z komputera?
Okej zrobione.Nie ma sprawy, weź mi tam dodaj jakiś minus do cyklu starań bo wychodzi że ja już 12 cykli się staram o maluszka a za 12 cykli mam zamiar dopiero zacząć się staraćNie chciałabym żeby powtórzyła się sytuacja jak z córką
Co do dzieci to ja bym wpisała po prostu ilość np 1, 5 itp albo ewentualnie płeć + rocznik![]()