Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A możesz mi wysłać screena bym mogła zobaczyć co się dzieje? Chciałabym wam to jak najbardziej uprościć. Spróbujcie tak Link do: Lista.xlsxLee...szybciutko wpisujesz się na liste, ale to dobrze. Trzeba zapełniać ziemię. Gratulacje!
Lista- nie mogę jej ściągnąć jakoś.
Dane: Mamunia86, wiek 31lat, dzieci 3, starania zawieszone do odwołania. Jeśli jest taka rubryka to poprosze a jak nie to trudno.
A mi wyskakuje (jak nie jestem zalogowana do onedrive oczywiście), że ten skoroszyt jest tylko do odczytu.taka lista na exelu fajna jest bo jak się tam dobrze ustawi to możesz sama o sobie uzupełniasz dane
Na forum mamuśkowym miałyśmy taką listę i była super, każda pisała skąd pochodzi, jaki wiek, itp itd![]()
Postaram się dzisiaj zrobić tak żebyście mogły edytować, ale pewnie link się zmieni.Już widzę listę ale edytować jej nie mogę [emoji6]
Ja z tabelkami to trochę lewa jestem [emoji6]
@mamunia86 ja trochę starszawa jestem wiec nie ma na co czekać a marzy mi się finalnie córcia [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale słodziak mały :-) gratuluje !Hei, ja już sie witałam dość dawno temu. Jeszcze w trakcie ciąży [emoji3]
Ale chyba mało kto pamięta bo słabo sie udzielałam, ale na bieżąco czytam.
Synek sie już urodził, zatem przygotowujemy sie do staranek wiec wpisuje sie ponownie na wątek jeśli mnie przyjmiecie [emoji846]
A to mój miesięczny synek![]()
![]()