Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

stara już ze mnie baba bo aż 35 lat mam 

no ale póki co najważniejsze dla mnie by w ogóle zajść w ta drugą upragnioną ciążę bo z tym też są nie lada problemy więc w gruncie rzeczy nawet jeśli pragne.bardzo chlopca to i tak bede sie cieszyć z każdej opcji 

Jest to lista dziewczyn z tego tematu.No dziewczyny, zmiana goni zmianę tutajMnie już pewnie nikt nie pamięta..
Co do tej listy, to w końcu jak jest ? Dla tych z nas co już się starają czy dla tycz co zaczną w tym 2018 ? Moja sytuacja nic się nie zmieniła i nadal czekam do lutego na rozpoczęcie starań![]()
Ja za.Was też &&&&'niech bedzie córunia ktora bedzie miala na przyszłość super obstawe bo myślę że bracia beda.strzegli jedynej siostrzyczki .@AniaS35 ano wesoło wesoło. Z mężem śmiejemy sie jak święta u nas bedą wyglądały jak chłopcy założą własne rodziny i pozjeżdżają do nas[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja do końca nie wierze w przeznaczenie. Jakiś mi to nie leży. Ja sadze, że to kwestia biologii, a właściwie biochemii [emoji6]
I na to zamierzam wpłynąć. Uda sie to super, nie uda to tez cudnie [emoji173]️
Za chłopaczka u Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom