Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nawet jeszcze testu nie mam dopiero pojade hehe @Inka91 wiesz tak naprawde u mnie.jak i u ciebie testy zostaly wykonane przed @@ wiec tak naprawdę nic jeszcze nie jest przesądzone pozatym chyba wolałabym już ten negatyw niż jakieś nie dające jasności kreski :-( bo to czasem daje nadzieje i później jest trudno się pogodzić z faktem że jest inaczej gdy pewnego dnia odwiedza Nas to wredne.malupisko ...ale tak czy tak kochana próbujemy dalej jesli sie jie uda tzn .nie wiem jak Ty ale.Ja juz sie staram tak na.calego wiec nie odpuszcze fajnie jednak by bylo jakbys dotrzymała mi tempa może w trakcie zmienisz zdanie i postanowisz ze jednak nie.czekasz do przyszlego roku hehheniestety, ewidentnie negatywny, nie ma nawet cienia cienia. Choc nie jestem do.konca pewna czy wszystko dobrze poszlo, bo.kreska.testowa pojawila sie dopiero po 2-3 minutach, co mnie zdziwiło, bo przeciez normalnie jest prawie od razu.
Jestem dodatkowo zdemotywowana, bo obudzil mnie bol piersi
@AniaS35 a Ty jak tam? Juz mozna gratulowac oficjalnie?
Dzieki za wszystkie kciuki