Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karolinka w koncu sie uda bądź dobrej myśli znam kobiety ktore tez staraly sie latami ale w koncu im sie udalo i wam tez sie uda!Przez 3 lata staramy się o maluszka.2 m-ce temu poszliśmy pierwszy raz do kliniki niepłodności, tam przepisali mi właśnie Euthyrox. Może spadnie do 1 lub 2. Męża badania ok moje inne tez a ciąży brak.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też obawiałam się, że nie trafię, ale jednak nie da się tam zgubić.Dziewczyny @encirclede i @Migdalove dziękuję za info :* Zadzwonię pod koniec tygodnia. Poczty nie kojarzę ale myślę, że go znajdę
Dwa lata temu w ten dzień 'zaszłam w ciążę'Dziś mogłaby być powtórka i zbliżony termin porodu, ale jeszcze się wstrzymamy.
Karolinka w koncu sie uda bądź dobrej myśli znam kobiety ktore tez staraly sie latami ale w koncu im sie udalo i wam tez sie uda!
Jeej moje libido też ostatnio słabo. Ale teraz jest motywacja, wiec moze sie poprawie hahaNo wlasnie moj wie że ja bardzo chce i jak przychodzę do niego to on wie czego ja chce[emoji23][emoji23]mówi co masz dni płodne?[emoji23]Ja mam bardzo niskie libido[emoji21]także jak już przychodzę to on wie że nie podarmo[emoji23]dzięki za kciuki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też i tym myślałam, ale wiem, ze nie dam rady... moze za rok. W tym roku zapale świeczke w domu i pomodle sie za naszego Aniołka.My dzisiaj chcemy wieczorem pojechać na cmentarz postawić znicz na pomniku dzieci utraconych. Pewnie też będą tłumy. Jutro rodzina się do nas zjeżdża, nie jesteśmy zadowoleni ale wiadomo...
Pamiętam jak ja się rozbeczałam pierwszy raz nad tym pomnikiem, nie mogłam się uspokoić. Tego bólu nic nie ukoi.Ja też i tym myślałam, ale wiem, ze nie dam rady... moze za rok. W tym roku zapale świeczke w domu i pomodle sie za naszego Aniołka.