reklama

Starania 2018

reklama
@KatiNails juz 7 dpo ?łoooo matko ale to zlecialo :-) :-) trzymam Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo mocno &&&& za Ciebie !!!!
@Migdalove kochana nigdy tak naprawde nic nie wiadomo jak dlugie masz cykle?planujesz jakiego testa zrobić ? U mnie dzis kochanie 17dc pogoda piekna slonko swieci zakopane Zimą jest niepowtarzalne :-) :-)
Co tam dzis na obiadek planujecie ?
My dzisiaj do mamy na obiad :) serwuje kurczaka z warzywami i schabowe [emoji173]

Sent from my SM-A520F using Forum BabyBoom mobile app

@KatiNails juz 7 dpo ?łoooo matko ale to zlecialo :-) :-) trzymam Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo mocno &&&& za Ciebie !!!!
@Migdalove kochana nigdy tak naprawde nic nie wiadomo jak dlugie masz cykle?planujesz jakiego testa zrobić ? U mnie dzis kochanie 17dc pogoda piekna slonko swieci zakopane Zimą jest niepowtarzalne :-) :-)
Naturalnie cykle mam różne, nawet 80 dniowe. Teraz przy tych lekach może będzie w miarę normalnie.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w 13 dc. Jeszcze tyle czasu do terminu @.,ale jakoś w tym cyklu podchodzę na spokojnie do tego. Uda się to super a jak nie to przynajmniej będę mogła się napić w Sylwestra z przyjaciółką,z którą niestety widuję się raz na kilka miesięcy. No i wtedy od nowego roku działamy ze dwojoną siłą ;)
@Migdalove zdrówka :) my jak na razie zdrowi. W sumie to jak tak sobie przypominam to ostatni raz byłam chora w zeszłym roku w...sierpniu. Nie ma to jak mieć anginę kiedy na zewnątrz 30 stopniowy upał a przez całą zimę nic.
Testuje któraś w najbliższym czasie?

Witam się w 13 dc. Jeszcze tyle czasu do terminu @.,ale jakoś w tym cyklu podchodzę na spokojnie do tego. Uda się to super a jak nie to przynajmniej będę mogła się napić w Sylwestra z przyjaciółką,z którą niestety widuję się raz na kilka miesięcy. No i wtedy od nowego roku działamy ze dwojoną siłą ;)
@Migdalove zdrówka :) my jak na razie zdrowi. W sumie to jak tak sobie przypominam to ostatni raz byłam chora w zeszłym roku w...sierpniu. Nie ma to jak mieć anginę kiedy na zewnątrz 30 stopniowy upał a przez całą zimę nic.
Testuje któraś w najbliższym czasie?
Dzięki! [emoji173]
A co do testowania to ja planuje po 14 grudnia jakoś testować jak nie przyjdzie @.

Ja dziś kurczak z warzywami na parze :) i zrobię do tego domowy sos czosnkowy :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej wszystkim! :) Tak sobie pomyślałam, że testować będę w sobotę rano, będzie to akurat dwa dni po terminie @. Jestem mocno zaciekawiona jak to będzie w ty cyklu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry