reklama

Starania 2018

Ja od początku mierze czyli będzie 5 cykl i powiem Ci że to super sprawa jest. Z tym że jak ktoś nie wstaje codziennie o tej samej godz to może być troche przekłamany wykres. Ja mam budzik na 8ma nastawiony i nawet jak mam na 12 dzisiaj zajęcia to i tak wstaje i mierze ;)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
A zaraz po wstaniu można mierzyć?? [emoji23] Bo nie bardzo mi w łóżku przed wstaniem przy dziecku [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale organizm potrafi płatać figle.. a ktorego dc wyszedł Ci pozytywny test? 14dpo testowałas?

Testowałam w 32 dc bo się nie spodziewałam specjalnie;) byly od razu dosyc mocne kreski, bez wątpliwości. KatiNails ja tak samo, miało nic nie wyjść z tego;))
Wtedy nie mierzylam temp więc nie wiem kiedy dokladnie był skok.

Ominęło Cię bynajmniej to oczekiwanie i odliczanie dni od owu do @ :)

No właśnie może i dobrze. A z drugiej strony, teraz jak już się człowiek naprawdę stara i czeka, to nie wychodzi.
A zaraz po wstaniu można mierzyć?? [emoji23] Bo nie bardzo mi w łóżku przed wstaniem przy dziecku [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja mierzę o 5.30, jak mąż wychodzi do pracy, to każę sobie podać termometr:D inaczej bym wzięła do ręki i spała dalej:D A jak trzeba to mierzę przy dziecku, ale ono na razie 1,5 roku to jeszcze z tego nic nie wie mam nadzieję;)

Najlepiej zaraz po przebudzeniu mierzyć nie wstając z łóżka jeszcze. Bo taki ruch może spowodować ze tempka pójdzie w góre

Dziewczyny test zrobiłam z głupa. 6 dni do terminu @. Tylko te bóle brzucha. Zdjęcie przyciemniłam i wyjęłam z pudeleczka bo tel nie chce tak uchwycić. A gołym okiem widać jasna kreskę bez wytężania wzroku.
Jak stary wróci z pracy zrobię jego telefonem zdjęcie bo ma lepszy aparat
1513070754-21694eb5545af2e3-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny test zrobiłam z głupa. 6 dni do terminu @. Tylko te bóle brzucha. Zdjęcie przyciemniłam i wyjęłam z pudeleczka bo tel nie chce tak uchwycić. A gołym okiem widać jasna kreskę bez wytężania wzroku.
Jak stary wróci z pracy zrobię jego telefonem zdjęcie bo ma lepszy aparat
1513070754-21694eb5545af2e3-aaaaaa.jpeg

O kurczaki!! Powtórz koniecznie jutro.. widze tam ten cień

reklama
Powtórzę na pewno.. boze nie wierzę że tak szybko się udało...

To pewnie wpływ szybkiej owu i u mnie też tak będzie w tym cyklu haha :) albo w następnym. Przyjme wszystko już teraz. Boję się nakręcać a później znów to rozczarowanie.. aż serce boli jak wychodzi mi 1 kreseczka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry