reklama

Starania 2018

Moja mama zaraz po @ zaszła w ciąże z moją siostrą także wszystko jest możliwe jak widać. Boje się tylko że będzie powtórka z tamtego cyklu bo właśnie 11dc mi pękł wtedy jeden pęcherzyk ale że byl niepełnowartościowy i wgl jakiś taki troche spłaszczony to organizm jeszcze pozwolił na owulacje tego dobrego pęcherzyka w 15dc

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi wyszedł test pozytywny popołudniu a w nocy miałam owu. Następnego dnia też jeszcze do południa pozytyw (pewnie poziom hormonu jeszcze nie opadł). Ale wtedy i jednego i drugiego dnia [emoji179][emoji179][emoji179]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to też szybko po pozytywie miałas. Ja tez odczuwam silny ból jajnika podczas owu także wiem kiedy jest :) to jest ten plus. Ale narazie nic mi z tego bo jak widać ciąży brak heh

No ja też podejrzewam że z synem jak zaszłam w ciążę miałam wcześniej owu :) bo zaszłam w ciążę teoretycznie wtedy kiedy nie powinnam [emoji23]

Może teraz też tak będzie? No oby!!! Trzymamy kciuki :) fajnie że już masz tak blisko do testowanka . Ja to się jeszcze naczekam. Ale będzie śmiesznie jak się okaże że będę testować jeszcze w tym roku :) ja też mierze temperature i też się nią sugeruje. Tylko właśnie na początku cyklu biore to clo i właśnie ono trochę zaburza bo temeraturka jest wyższa :(

Może teraz też tak będzie? No oby!!! Trzymamy kciuki :) fajnie że już masz tak blisko do testowanka . Ja to się jeszcze naczekam. Ale będzie śmiesznie jak się okaże że będę testować jeszcze w tym roku :) ja też mierze temperature i też się nią sugeruje. Tylko właśnie na początku cyklu biore to clo i właśnie ono trochę zaburza bo temeraturka jest wyższa :(

Ja nie mierze [emoji14] tzn w tamtym cyklu kilka dni przed @ trzy dni mierzyłam [emoji23] haha

reklama
Ja nie mierze [emoji14] tzn w tamtym cyklu kilka dni przed owu trzy dni mierzyłam [emoji23] haha

Ja od początku mierze czyli będzie 5 cykl i powiem Ci że to super sprawa jest. Z tym że jak ktoś nie wstaje codziennie o tej samej godz to może być troche przekłamany wykres. Ja mam budzik na 8ma nastawiony i nawet jak mam na 12 dzisiaj zajęcia to i tak wstaje i mierze ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry