reklama

Starania 2018

reklama
Oo widzę też nauka, ja muszę z moim się nauczyć z matmy i fizyki na za tydzień bo trzeba zdać parę testów a w styczniu egzaminy...

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam już pod koniec stycznia początek lutego sesje. Wtedy to wogóle mnie nie ma dla nikogo hehe. Tylko siedze w domu ciągle i sie ucze. A po sesji zawsze mam taki komfort psychiczny że nie musze się już uczyć heh :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez mam już pod koniec stycznia początek lutego sesje. Wtedy to wogóle mnie nie ma dla nikogo hehe. Tylko siedze w domu ciągle i sie ucze. A po sesji zawsze mam taki komfort psychiczny że nie musze się już uczyć heh :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No my dopiero liceum. Ale ja i chce iść na studia i kompletnie nie wiem co wybrać, zastanawiam się nad nauczaniem wczesnoszkolnym. :)

@Natyyy 75b to nie takie małe ja przed ciążą miałam 75a obecnie mam 85d :D

Ja w przyszłym roku idę do policealnej dorobić sobie technika a za 2 lata na jakiesnowo studia się wybieram ale jeszcze niw wiem na jaki kierunek iść

reklama
@Natyyy 75b to nie takie małe ja przed ciążą miałam 75a obecnie mam 85d :D

Ja w przyszłym roku idę do policealnej dorobić sobie technika a za 2 lata na jakiesnowo studia się wybieram ale jeszcze niw wiem na jaki kierunek iść
Czyli w 2020 chcesz iść na studia? Jak zdam od razu maturę to 2020 też chcę iść na studia, może nawet okaże się, że na te same? Hehe ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry