reklama

Starania 2018

@Natyyy 75b to nie takie małe ja przed ciążą miałam 75a obecnie mam 85d :D

Ja w przyszłym roku idę do policealnej dorobić sobie technika a za 2 lata na jakiesnowo studia się wybieram ale jeszcze niw wiem na jaki kierunek iść
Hehe w sumie to wolę mieć takie niż jakiś mega wielki biust. Ale najlepsze jest to, że moja siostrzenica, która jest młodsza o 11 lat ma ten sam rozmiar co ja:-D

reklama
W ogóle to dziś chyba owu, bo rano pojawił się śluz i cały dzień tak mnie boli podbrzusze. W piątek robiłam test, ale był negatywny a jak w sobotę chciałam zrobić to okazało się, że się skończyły. No ale od skończenia @ staramy się przytulać tak co drugi dzień i to nawet nie dlatego,że musimy tylko po prostu mamy ochotę a jak coś z tego wyjdzie to super :) Ale jeszcze nigdy mnie tak podbrzusze nie bolało...

Hej dziewczyny :) 7dc
1513067711-a27d7ce7e37b9fdd-aaaaaa.jpeg

Chyba jeszcze nie pozytyw?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w tym cyklu też szybciej [emoji14] i cykl jakiś spokojniej ale i szybciej leci [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No jak u mnie będzie tak szybko owulacja to też na spokojnie hehe :) z jednej strony się ciesze ale z drugiej się zastanawiam czy to normalne.. w piątek mam wizyte także zobaczymy co tam się zadziało możliwe że już będę po owu. Chociaż narazie nie mam żadnych objawów owulacyjnych. Jeśli jutro wyjdzie pozytyw to będzie 8dc a owulacja może być dzień lub dwa dni po pozytywnym no to 9/10dc owu.

reklama
No jak u mnie będzie tak szybko owulacja to też na spokojnie hehe :) z jednej strony się ciesze ale z drugiej się zastanawiam czy to normalne.. w piątek mam wizyte także zobaczymy co tam się zadziało możliwe że już będę po owu. Chociaż narazie nie mam żadnych objawów owulacyjnych. Jeśli jutro wyjdzie pozytyw to będzie 8dc a owulacja może być dzień lub dwa dni po pozytywnym no to 9/10dc owu.

Mi wyszedł test pozytywny popołudniu a w nocy miałam owu. Następnego dnia też jeszcze do południa pozytyw (pewnie poziom hormonu jeszcze nie opadł). Ale wtedy i jednego i drugiego dnia [emoji179][emoji179][emoji179]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry