reklama

Starania 2018

badania oczywiście zrobię i niech ten lekarz też się weźmie do roboty bo ostatnio nasze wizyty trwają 5sekund daje mi receptę karze kontrolować TSH i nic poza tym.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrego Endo to ze świecą szukać... 2 lata szukałam... Jak jest beznadziejny, to nie nauczy się nagle - zwiewaj od niego! Dobrze prowadzone Hashimoto to zupełnie inna choroba, serio!

reklama
4 miesiace? To nalezy Ci sie klap na pupe bo tsh robi sie max co 3 miesiace [emoji6] ale spoko bedzie dobrze. Bylas z tymi wynikami u lekarza? I nie martw sie, wszystko jest do wyregulowania
Raz na 3 miechy w trakcie ustalania dawki, potem stuknie raz na pół roku :) z tym że samo ustalanie dawki może trwać kilka lat :p

Dobrego Endo to ze świecą szukać... 2 lata szukałam... Jak jest beznadziejny, to nie nauczy się nagle - zwiewaj od niego! Dobrze prowadzone Hashimoto to zupełnie inna choroba, serio!
Ja mialam dobrego w Szczecinie. Jesli ktos ze Szczscina, to polecam pania Kotwicka z Aksona. Bardzo dokladna, empatyczna i dba o pacjentow. Nikt tak jak ona nie robil mi usg, wszystko tlumaczac jak krowie na rowie.

Weźcie mnie kopnijcie w dupsko! Co pół godziny temperaturę mierze, żeby sprawdzić, czy nie spada :o aaaaaa oszalałam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry