reklama

Starania 2018

reklama
@AniaS35 kciuki za to by to był Twój szczęśliwy cykl :)

@encirclede na pewno dobrze wybraliście, tylko pamiętaj, żeby znalazło się jeszcze miejsce dla kolejnego dzieciątka ;)

@Migdalove śliczny fason sukienki :) Podoba mi się. Trochę przypomina mi moją, bo ma to odcięcie od talii. Ja miałam Pronovias Orera i już mi się nie podoba.. :/ haha. I jeszcze ta góra w Twojej sukience jest mega :)

@Aggs Kobieto fajną masz figurę :) Musialas wyglądać na wychudzona skoro mowisz, że przytylas :)

@StarAnia pochwal się tym tescikiem :)

Nie poszalalam w tym roku z prezentem dla męża, jedynie kufel dostanie 1,5 l żeby mu się tam akurat trzy piwka na mecz zmieściły. Chciałabym móc z Wami robić te brzuszki ale to są ćwiczenia których robić w dużej ilości nie lubię :( I biegać nie cierpię i ćwiczeń z Chodakowska ;) Reszta jest ok ;)
Ja dziś pospalam z synem w dzień :D Na obiad zjedliśmy kurczaka, na kolację tortille. Ubralam choinkę dla teściów, trochę się przy okazji pokłułam :/ Ale najważniejsze, że efekt jest :) Syn buszowal dziś do 23:40, trochę lepszy wynik, bo wczoraj do 1:00. Mąż chrapie... a ja wyspana ;)

Kolorowych snów :)

Witajcie Kochane w 14dc :). Temperatura dziś spadła dosyć sporo, pewnie przed owu :) ja właśnie szykuje się na zajęcia. Jeszcze tylko dziś i jutro i wooolnee :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Pół tonu wyraźniejszy od wczorajszego, ale nadal ledwo widoczny. Cień. Zaraz postaram się złapać telefonem starego

@adiika dziękuję kochana ...
A co do ćwiczeń to też nie przepadam za ta formą aktywności chociaż pewnie nie zaszkodzilo by mi :-) ... jednak ja wolę zamiast tego pojeździć na rowerku kiedy przychodzi sezon co drugi dzien z moja córka robimy sobie wycieczkę ...
U mnie 24dc jeszcze 4 dni do @ ale.coś czuje ze ta moja kochana @@@ nie chce się ze mną za wszelką cene rozstać wczoraj juz pobolewalo mnie bodbrzusze i kuło w jajnikach więc pewnie jakies.zapowiadajace małpe bóle ...poki co jednak się jeszcze nie załamuje hehe :-)

@Aggs no tyle właśnie i ja wiem :) wydaje mi się że jakbym się za niego zabierała to robiłabym to nie umiejętnie :) zresztą z tym brzuchem co miałam ciężko by było się tam dostać haha :)

@adiika wydaje mi się że jak na początek wybraliśmy idealnie :) ogólnie plany są takie że za około 5-6 lat zamienimy to mieszkanie na większe 3 pokojowe (bo obecne ma 2) albo zaczniemy budowę domku :) ja wrócę do pracy także wszystko przed nami tym bardziej że na prawdę młodzi jesteśmy. A dzieci póki małe mogą razem w pokoju być.
Ja 16 lat mieszkałam w jednym malutkim pokoiku z bratem i to jeszcze mieliśmy pokój przejściowy z pokojem rodziców !

reklama
dzien-dobry_014.jpg

DLA WAS.WSZYSTKICH !❤❤️

Załączniki

• dzien-dobry_014.jpg
    dzien-dobry_014.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 1 873

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry