wisienka94
Fanka BB :)
Jak jest dojrzały ananas to środek nie jest aż taki twardyChyba trzeba byc kornikiem zeby takie drewno jescbleh
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak jest dojrzały ananas to środek nie jest aż taki twardyChyba trzeba byc kornikiem zeby takie drewno jescbleh
Ja byłam dobrą godzinę, jechaliśmy na kaufland, ale przejechaliśmy obok bo jak zobaczyliśmy parking to szok po prostu, potem na biedronkę i to samo. No to zakręciliśmy na tesco.@Migdalove my się znowu minęłyśmy ! Też byłam w tesco![]()
Ja chyba będę musiała na święta zapas jakis zrobić bo mój kochany mi pochłonie tego ananasa.Jak jest dojrzały ananas to środek nie jest aż taki twardy
Przykre to jest [emoji20] pierwszym cudem jest zajść a drugim utrzymać. Przeraża mnie ta liczba poronień..
Mój nie lubi ananaska więc mam całego dla siebieJa chyba będę musiała na święta zapas jakis zrobić bo mój kochany mi pochłonie tego ananasa.![]()
Straszne, tak mi przykro.
Niestety poronień zawsze tyle było, Ale mu korzystając z tego typu forum mamy kontakt z większą liczbą ciężarnych niż tak byśmy realnie miały, więc i o większej ilości poronień się dowiadujemy.Przykre to jest [emoji20] pierwszym cudem jest zajść a drugim utrzymać. Przeraża mnie ta liczba poronień..