Aggs
Fanka BB :)
Ooo Perceive tak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo Perceive tak
To mamy kompletniw różne gusty bo mi żaden zapach z serii little ..... dress za bardzo do gustu nie przypadł :-) a z żeli pod prysznic to Indian Rituals :-) genialny zapach :-) mam 5 tych żeli w zapasie :-) tylko muszę nową konsultantkę ogarnąć bo moja w "starej" pracy jest a dojeżdża z innego zupelnie miejsca niż ja.Ja byłam przez jakiś czas konsultantką z ciekawości i miałam za free sporo rzeczy i właśnie mam taki czarny flakonik i on niby jest ok ale jednak taki za mocny, tak jak piszesz, nie za bardzo mają te zapachy męskie, damskie jeszcze są ok. Sama mam little lace dress![]()

A paczalas na iperfumy.pl? Ja tam prawie wszystko kupowalam, bo duzo taniej niz normalnie. I wysylka bardzo szynka. Albo e-zebra. Tam to robilam zapasy mojego podkladu. I cienie do powiek MUR te czekoladowe zamiast 49 jak w rossmannie to cos kolo 20 zl.To mamy kompletniw różne gusty bo mi żaden zapach z serii little ..... dress za bardzo do gustu nie przypadł :-) a z żeli pod prysznic to Indian Rituals :-) genialny zapach :-) mam 5 tych żeli w zapasie :-) tylko muszę nową konsultantkę ogarnąć bo moja w "starej" pracy jest a dojeżdża z innego zupelnie miejsca niż ja.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
![]()
Ja mam ten co pisałam ale po kilku użyciach jakoś mi się nie już nie podoba, nie znalazłam jeszcze 'tego' zapachu. Muszę kiedyś wejść do Rossmanna i poszukać czegoś fajnego. [emoji14]To mamy kompletniw różne gusty bo mi żaden zapach z serii little ..... dress za bardzo do gustu nie przypadł :-) a z żeli pod prysznic to Indian Rituals :-) genialny zapach :-) mam 5 tych żeli w zapasie :-) tylko muszę nową konsultantkę ogarnąć bo moja w "starej" pracy jest a dojeżdża z innego zupelnie miejsca niż ja.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
![]()
W Rossmanie to dziecku mojemu kupuję. Już z żeli dla dorosłych bo z dzieciecych to sama twierdzi, że już za dziecinne zapachy sąJa mam ten co pisałam ale po kilku użyciach jakoś mi się nie już nie podoba, nie znalazłam jeszcze 'tego' zapachu. Muszę kiedyś wejść do Rossmanna i poszukać czegoś fajnego. [emoji14]

Dobrze że młody już lepiej [emoji8] a Ty jak sie czujesz? Dobrze że to ostatni dzień Twojej pracy bo powinnaś odpoczywać [emoji173]Witam się dziewczynki [emoji7]
Dziś ostatni dzień maratonu w pracy, potem zakupy![]()
Która dziś testuje?
Mały całe szczęście noc spokojnie. Mam nadzieję że teraz będzie tylko lepiej.
![]()
Ja się dobrze czujęDobrze że młody już lepiej [emoji8] a Ty jak sie czujesz? Dobrze że to ostatni dzień Twojej pracy bo powinnaś odpoczywać [emoji173]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom